«Η Ουτρέχτη θέλει τον Άμραμπατ - Δεν τον αφήνει αμαχητί η ΑΕΚ!»

«Η Ουτρέχτη θέλει τον Άμραμπατ - Δεν τον αφήνει αμαχητί η ΑΕΚ!»
Photo Credits: INTIME

Ο Νόρντιν Άμραμπατ στο στόχαστρο της Ουτρέχτης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Νορντίν Άμραμπατ θέλει να επιστρέψει στην Ολλανδία.

Ο 35χρονος μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ, όπως το περασμένο καλοκαίρι και προτού καταλήξει στο «γάμο» με την Ένωση, έτσι και τώρα, ψάχνεται σε μεγάλο βαθμό για την επιστροφή στη χώρα των τουλίπων ούτως ώστε να βρίσκεται μαζί με την οικογενειά του που μένει μόνιμα στην Ολλανδία.

Σύμφωνα με το fcupdate ο Νόρντιν Άμραμπατ βρίσκεται στο στόχαστρο της Ουτρέχτης στην οποία υπέγραψε ο Βασίλης Μπάρκας.

«Ο Νόρντιν Άμραμπατ μπορεί να γίνει ένα από τα πιο σημαντικά αποκτήματα της Ουτρέχτης αυτό το καλοκαίρι. Ο διεθνής με το Μαρόκο αναμένεται να προσφέρει στην ομάδα του προπονητή Χενκ Φρέιζερ την απαραίτητη εμπειρία. Ο Αμραμπάτ έχει ακόμη συμβόλαιο με την ΑΕΚ.

Η Ουτρέχτη έχει ήδη δει παίκτες-κλειδιά όπως ο Γιόρις φαν Όβερεμ, ο Σάιμον Γκούσταφσον και ο Βίλεμ Γιάνσεν να αποχωρούν. Επιπλέον, ο Ντε Ντόμσταντ περιμένει από τον Άνταμ Μάχερ να βρει μια νέα περιπέτεια, ενώ υπάρχει επίσης μεγάλο ενδιαφέρον για τους Οτμανέ Μπουσάιντ και Κουίντεν Τίμπερ. Ως εκ τούτου, οι νεοφερμένοι παίκτες είναι απαραίτητοι αυτό το καλοκαίρι και σύμφωνα με την Voetbal International, ο Αμραμπάτ είναι πολύ ψηλά στη λίστα.

Ο 35χρονος επιθετικός θέλει να επιστρέψει στην Ολλανδία και φαίνεται να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Ωστόσο, η ΑΕΚ δεν θα τον αφήσει να φύγει αμαχητί. Ο βετεράνος αποτελεί σημαντική δύναμη στην Αθήνα, όπου έχει ακόμη ένα έτος συμβόλαιο.

Η Ουτρέχτη και η Αμραμπάτ σιωπούν μέχρι στιγμής σχετικά με την πιθανή μεταγραφή».

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X