Γιόβιτς: Η Φιορεντίνα θέλει δανεικό τον Σέρβο αλλά με το 50% του μισθού του

Πατέρας Γιόβιτς: «Εάν ο Λούκα είναι ένοχος, να πάει φυλακή!»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Φιορεντίνα ζητά από τη Ρεάλ Μαδρίτης να καλύψει τουλάχιστον το 50% του μισθού του Λούκα Γιόβιτς για να ολοκληρώσει τον μονοετή δανεισμό.

Μετά την αποχώρηση των παικτών εκτός συμβολαίου, ο Λούκα Γιόβιτς θα μπορούσε να είναι ο πρώτος παίκτης που πωλείται από τη Ρεάλ Μαδρίτης αυτό το καλοκαίρι, με τη Φιορεντίνα να θέλει να κλείσει συμφωνία για τον επιθετικό.

Η Φιορεντίνα πούλησε τον διεθνή συμπαίκτη του Γιόβιτς και επιθετικό Ντούσαν Βλάχοβιτς στη Γιουβέντους τον Ιανουάριο και εξακολουθεί να αναζητά έναν ολοκληρωμένο αντικαταστάτη. Έφεραν πράγματι τον Βραζιλιάνο Καμπράλ στο τέλος του παραθύρου του Ιανουαρίου, αλλά ο πρώην επιθετικός της Βασιλείας σκόραρε μόλις δύο φορές πριν από το τέλος της σεζόν της Serie A.

Οι «βιόλα» που έχουν πρόσφατη εμπειρία από συνεργασία με τη Ρεάλ Μαδρίτης, με τον Άλβαρο Οντριοθόλα. Οι σχέσεις μεταξύ των συλλόγων είναι καλές και οι δύο πλευρές θέλουν να έρθουν σε συμφωνία.

Ωστόσο, ένα πιθανό εμπόδιο θα μπορούσε να είναι η δομή της μεταγραφής. Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να μειώσει τα έξοδά της και να πουλήσει αμέσως τον Γιόβιτς, ενώ η Φιορεντίνα προτιμά αρχικά δανεισμό και μάλιστα χωρίς να πληρώσει ολόκληρο τον μισθό του παίκτη.

Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, οι «βιόλα» ζητούν από τη «βασίλισσα» να καλύψει τουλάχιστον το 50% του μισθού του Σέρβου (ήτοι περίπου 3 εκατομμύρια) για να προχωρήσει ο μονοετές δανεισμός. Οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται για την εξεύρεση λύσης το συντομότερο δυνατό.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X