«Καρφιά» Αλ Κελαϊφί για Ρεάλ - «Πανηγυρίζουν το Champions League μια εβδομάδα»

«Καρφιά» Αλ Κελαϊφί για Ρεάλ - «Πανηγυρίζουν το Champions League μια εβδομάδα»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σκληραίνει η κόντρα ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Παρί Σεν Ζερμέν, αφού ο πρόεδρος των Παριζιάνων, Νασέρ Αλ Κελαϊφί πέταξε τα «καρφιά» του για τους Μαδριλένους.

Ο Αλ Κελαϊφί παραχώρησε συνέντευξη στη Marca και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην European Super League, τονίζοντας ότι αυτό το πρότζεκτ έχει… πεθάνει, ενώ σημείωσε ότι στην Ρεάλ πανηγυρίζουν μια εβδομάδα το Champions League και από την άλλη δεν θέλουν να παίζουν στον θεσμό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Για μένα έχει ήδη… πεθάνει το σχέδιο της European Super League. Η Ρεάλ κατέκτησε το Champions League και το άξιζε. Αλλά από τη μία παίρνουν τον τίτλο και το πανηγυρίζουν για μια εβδομάδα και από την άλλη δεν θέλουν να παίζουν στον θεσμό.

Αν δεν σου αρέσει, δεν χρειάζεται να παίξεις. Είναι η καλύτερη διοργάνωση στον κόσμο για όλους και δεν καταλαβαίνω γιατί της πάνε κόντρα οι Ισπανοί».

ΑΕΚ Talk: Το πρωτάθλημα χάθηκε για την ΑΕΚ, ο πρώτος απολογισμός με τον Σταύρο Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X