Μπράγκα και Οσέρ θέλουν Εστουπινιάν - Είχε απασχολήσει την ΑΕΚ

Κλασσικό φορ ψάχνει η ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Ο Όσκαρ Εστουπινιάν που είχε γραφτεί για την ΑΕΚ αρέσει και σε άλλες ομάδες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Όσκαρ Εστουπινιάν γράφηκε για την ΑΕΚ προσφάτως, παρόλα αυτά και άλλες ομάδες ενδιαφέρονται για την απόκτησή του.

Όπως αναφέρει ο διεθνής Τύπος την Τρίτη (21/6), ο ποδοσφαιριστής έχει δύο καλές προτάσεις από Γαλλία και Πορτογαλία. Συγκεκριμένα, η Μπράγκα και η Οσέρ είναι οι δύο ομάδες που μπήκαν στο παιχνίδι διεκδίκησης του παίκτη που προέρχεται από εξαιρετική σεζόν στην Ιβηρική χερσόνησο.

Ο Εστουπινιάν, ο οποίος είναι γεννημένος στις 29 Σεπτεμβρίου του 1996 αγωνίζεται ως κεντρικός επιθετικός. Ο ίδιος εκτός από την κορυφή μπορεί να καλύψει ακόμα και τις θέσεις του δεύτερου σέντερ φορ, αλλά και του δεξιού εξτρέμ, θέσεις στις οποίες ο ίδιος έχει αγωνιστεί ελάχιστα.

Την χρονιά που πέρασε ο ίδιος αγωνίστηκε στην Πορτογαλία και την Βιτόρια Γκιμαράες, με την οποία είχε απολογισμό 33 συμμετοχές, 16 γκολ και 3 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις. Όσον αφορά την αξία του αυτή ανέρχεται στα 3,5 εκατομμύρια ευρώ. Ο ίδιος ξεκίνησε την καριέρα του από την Κολομβία και την Ονς Κάλδας, απ΄όπου και τον αγόρασε η Γκιμαράες έναντι 2 εκατομμυρίων ευρώ το 2017.

Ως παίκτης της Γκιμαράες έχει απολογισμό 79 συμμετοχές, 28 γκολ και 5 ασίστ. Τον Ιανουάριο του 2019 δόθηκε δανεικός στην κολομβιανή Μπαρτσελόνα όπου είχε 13 συμμετοχές, 5 γκολ και 1 ασίστ, ενώ τον Ιούλιο της ίδιας χρονιάς πήγε στην Τουρκία και την Ντενιζλισπόρ (είχε 33 συμμετοχές και 14 γκολ απολογισμό).

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X