Ρεάλ Μαδρίτης: Αποχωρεί παίκτης της για την Φιορεντίνα

Μίλαν και Ιντερ ενδιαφέρονται για τον Γιόβιτς της Ρεάλ
Photo Credits: INTIME

Όπως όλα δείχνουν, ο Λούκα Γιόβιτς θα αγωνιστεί στην Ιταλία και τη Φιορεντίνα, ως δανεικός από τη Ρεάλ Μαδρίτης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός της Ρεάλ Μαδρίτης…τρέχει. Ήδη η «Βασίλισσα» έχει ανακοινώσει δύο παίκτες πρώτης γραμμής (Ρούντιγκερ, Τσουαμενί). Εκτός όμως από τις αφίξεις, στη Ρεάλ εξετάζουν και τις αποχωρήσεις παικτών.

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που συνέφερε ελάχιστα στη φετινή πορεία των «μερένχες» ήταν ο Λούα Γιόβιτς. Ο Σέρβος στράικερ δεν κατάφερε να πείσει τους ανθρώπους της ομάδα και ο χρόνος συμμετοχής του ήταν «πενιχρός». Οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει ότι το καλύτερο για το μέλλον του πρώην φορ της Άιντραχτ, είναι να βρίσκετια… μακριά από το «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».

Η πρώτη πρόταση δεν άργησε να έρθει. Τη πόρτα της Ρεάλ για τον Γιόβιτς χτύπησε η Φιορεντίνα. Το ιταλικό κλαμπ ενημέρωσε την ομάδα του Φλορεντίνο Πέρεθ ότι θέλει τον ποδοσφαιριστή.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα το deal βρίσκεται μια ανάσα μακριά από την ολοκλήρωση του. Αυτός θα είναι ο δεύτερος δανεισμός του Γιόβιτς όσο βρίσκεται στη Μαδρίτη. Η πρώτη φορά που αποχώρησε ως δανεικός από τη «Βασίλισσα» ήταν τη σεζόν 2020-2021, όταν πήγε για έξι μήνες δανεικός στην Άιντραχτ

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X