Ενδιαφέρον για τον Λάτσι από δύο σλοβενικές ομάδες

Λάτσι
Photo Credits: INTIME

Ρεπορτάζ από την Σλοβενία αναφέρουν ότι η Κόπερ και η Τσέλιε εξετάζουν τη περίπτωση του Ζίγκα Λάτσι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ζίγκα Λάτσι αποτέλεσε ένα από τα μεγαλύτερα πρότζεκτ της ΑΕΚ τα τελευταία χρόνια. Με την φανέλα της Ένωσης την σεζόν 2020-2021 πραγματοποίησε 13 συμμετοχές. Η «υποβιβασμός» του όμως στην ΑΕΚ Β’ τη σεζόν που μας πέρασε, δεν ήταν και η καλύτερη σεζόν για τον νεαρό στόπερ. Αγωνίστηκε 20 φορές στη Super League 2 έχοντας αρκετά σκαμπανεβάσματα στην εικόνα του. Ενώ με την πρώτη ομάδα πραγματοποίησε μία εμφάνιση, στο ρεβάνς του Κυπέλλου με τη Κηφισιά.

Ο Λάτσι δεν επιθυμεί τη παρουσία του στην ΑΕΚ Β’. Μπορεί να υπάρχουν αρκετές προσδοκίες για το ταλέντο του, αλλά ο ίδιος σε περίπτωση που δεν θα αγωνίζεται με τη πρώτη ομάδα, θα κοιτάξει να αποχωρήσει.

Αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά στη χώρα του. Σύμφωνα με ρεπορτάζ από τη Σλοβενία και πιο συγκεκριμένα η Κόπερ και η Τσέλιε, ενδιαφέρονται για την απόκτηση του παίκτη. Ας μη ξεχνάμε ότι 0 20χρονος αριστεροπόδαρος κεντρικός αμυντικός είναι βασικό μέλος της Εθνικής Ελπίδων της Σλοβενίας. Ως επί το πλείστων, είναι λογικό στη πατρίδα του, να ποντάρουν πολλά στην εξέλιξη του.

Το μόνο που μένει να δούμε είναι εάν αυτό το ενδιαφέρον μετουσιωθεί σε επίσημη πρόταση. Σε περίπτωση που ο Λάτσι έφευγε με τη μορφή δανεισμού από την ομάδα και πήγαινε στο πρώτη κατηγορία της χώρας, θα έπαιρνε ικανοποιητικό χρόνο συμμετοχής.

Όσον αφορά τις ομάδες που «ακούγονται» για τον Λάτσι, η Κόπερ τερμάτισε δεύτερη, τρεις βαθμούς από τη πρωταθλήτρια Μάριμπορ. Η ομάδα θα συμμετέχει στον δεύτερο προκριματικό του Europa Conference League. Από την άλλη, η Τσέλιε τερμάτισε λίγο πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, αλλά οικονομικά είναι δυνατή καθώς έχει Ρώσους ιδιοκτήτες.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X