«Η Μοχούν Μπαγκάν κατέθεσε επίσημη πρόταση για τον Ανσαριφάρντ στην ΑΕΚ - Είναι πολύ καλή»

«Η Μοχούν Μπαγκάν κατέθεσε επίσημη πρόταση για τον Ανσαριφάρντ στην ΑΕΚ - Είναι πολύ καλή»
Photo Credits: INTIME

Τι αναφέρει δημοσιογράφος από την Ινδία για τον Καρίμ Ανσαριφάρντ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μοχούν Μπαγκάν από την Ινδία κατέθεσε επίσημη πρόταση στην ΑΕΚ για την απόκτηση του Καρίμ Ανσαριφάρντ.

Αυτό υποστηρίζει σε ανάρτησή του στο Twitter o δημοσιογράφος Farhad Jameshedpour, ο οποίος προσθέτει επίσης ότι ενδιαφέρονται για τον παίκτη της ΑΕΚ και πολλές ευρωπαϊκές ομάδες.

Ο ίδιος ρεπόρτερ στη συζήτηση που ακολουθεί, με τους followers αναφέρει πως «η πρόταση είναι πολύ καλή» επισημαίνοντας σε άλλον χρήστη του Twitter πως  «μην ανησυχείτε, δεν λέω ποτέ ψέματα».

Ενώ καταλήγοντας απαντά και σε ερώτηση για το πώς θεωρεί ότι βλέπει την πρόταση η ΑΕΚ γράφοντας χαρακτηριστικά πως «δεν έχω περισσότερες λεπτομέρειες, αλλά η ΑΕΚ σίγουρα θα το σκεφτεί, γιατί δεν υπολογίζει τον παίκτη».

Βέβαια, στην υπόθεση έχει λόγο και ο Ιρανός. Ο Ανσαριφάρντ θέλει να ξεκαθαρίσει κατ’ αρχήν αν υπάρχει δυνατότητα παραμονής του στην Ελλάδα, αφού είναι παντρεμένος με Ελληνίδα και έπειτα θα δει το εξωτερικό.

Ο Ανσαριφάρντ έχει αγωνιστεί στην Ελλάδα για τον Πανιώνιο (51 ματς, 15 γκολ, 5 ασίστ), Ολυμπιακό (48 ματς, 22 γκολ, 8 ασίστ) και ΑΕΚ (82 ματς, 20 γκολ, 2 ασίστ).

Πέρυσι μέτρησε σε 35 αγωνιστικές 6 γκολ και 1 ασίστ και μένει να δούμε που θα συνεχίσει την καριέρα του.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X