Η Μπαρτσελόνα θα αλλάξει γήπεδο για τη σεζόν 2023-2024

Καμπ Νόου
Photo Credits: INTIME

Λόγω εργασιών που θα γίνουν στο Καμπ Νου, η Μπαρτσελόνα θα αγωνίζεται για την ποδοσφαιρική σεζόν 2023-2024, στο Ολυμπιακό Στάδιο Βαρκελώνης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην Καταλονία «τρέχει» το πρότζεκτ Espai Barca. Αυτό, μεταξύ άλλων έργων, αφορά και την ανάπλαση του ιστορικού Καμπ Νου.  Οι ιθύνοντες της «Μπάρτσα» ανακοίνωσαν ότι η ομάδα θα αλλάξει προσωρινά έδρα μέχρι την ολοκλήρωση της σεζόν.

Ο πρόεδρος του κλαμπ, Τζοάν Λαπόρτα έκανε γνωστό πως οι «μπλαουγκράνα» θα αλλάξουν έδρα για τη σεζόν 2023-2024. Η Καταλανική ομάδα θα μετακομίσει στο Ολυμπιακό Στάδιο της πόλης. Το γήπεδο αυτό έχει χωρητικότητα 55.000 θέσεων.

Οι εργασίες στο «Καμπ Νόου» θα κορυφωθούν μέσα στο 2023. Το γήπεδο θα ανανεωθεί σε πολλούς τομείς και θα γίνει  από τα πιο σύγχρονα της Ευρώπης.

Η ανακοίνωση του Λαπόρτα

«Η Μπαρτσελόνα θα έχει το προνόμιο να παίξει στο Estadi Olímpic Lluís Companys τη σεζόν 2023-24 κατά τη διάρκεια της πρόσφατα εγκεκριμένης δουλειάς της Espai Barça. Οι εργασίες ξεκινούν στο 1ο/2ο επίπεδο αυτό το καλοκαίρι και όταν γίνουν οι σημαντικότερες εργασίες στο 3ο επίπεδο/στέγη, θα παίξουμε εδώ».

Τα ετήσια έξοδα της μετακόμισης στο Ολυμπιακό Στάδιο της Βαρκελώνης υπολογίζονται στα 15 με 20 εκατομμύρια ευρώ.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X