AEK: Το 3ο Επιμορφωτικό Σεμινάριο Δικτύου πραγματοποιήθηκε στα Σπάτα το Σαββατοκύριακο

AEK: Το 3ο Επιμορφωτικό Σεμινάριο Δικτύου πραγματοποιήθηκε στα Σπάτα το Σαββατοκύριακο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το 3ο Επιμορφωτικό Σεμινάριο Δικτύου ΑΕΚ 2021-22 που πραγματοποιήθηκε στα Σπάτα το σαββατοκύριακο 18 και 19 Ιουνίου ήταν από τα πιο ιδιαίτερα που έχουν διοργανωθεί από τη Διεύθυνση Δικτύου τα τελευταία χρόνια. Το επίπεδο εκπαίδευσης και αλληλεπίδρασης ήταν και πάλι υψηλό, τα θέματα ήταν εξαιρετικά ενδιαφέροντα και δεν περιορίστηκαν μόνο σε αγωνιστικό επίπεδο, ενώ και το πρόγραμμα διαμορφώθηκε με τη συνεργασία της Διεύθυνσης με τους 21 συνεργαζόμενους συλλόγους από όλη την Ελλάδα.

Την επιμέλεια του εκπαιδευτικού προγράμματος του σεμιναρίου είχε ο Υπεύθυνος Εκπαίδευσης Δικτύου Ηλίας Κυριακίδης και την οργανωτική μέριμνα ο υπεύθυνος διοίκησης Λεωνίδας Χατζημιχάλης. Ο πρώτος άνοιξε το σεμινάριοπ το πρωί του Σαββάτου με την εισήγησή του με τίτλο «Αλληλεπίδραση μεταξύ προπονητή και παικτών», ενώ ο δεύτερος ανέπτυξε το θέμα «Αγωνιστικές ρουτίνες και εισαγωγή στην ψυχολογία». Ενδιάμεσα πήρε το λόγο ο αναλυτής του τεχνικού τιμ της πρώτης ομάδας της ΑΕΚ Γιάννης Αντωνόπουλος και παρουσίασε το θέμα «Ο ρόλος του αναλυτή σε μία σύγχρονη επαγγελματική ομάδα».

Κατά τη διάρκεια της πρώτης μέρας διοργανώθηκε εκπαιδευτικός αγώνας στο Σεραφείδειο ανάμεσα στην Κ13 της ΑΕΚ και μία μικτή ομάδα από συνεργαζόμενες ομάδες του Δικτύου σε Φθιώτιδα και Θεσσαλία, με υπεύθυνους προπονητές τους κ. Αριστοτέλη Σχίζα (Κ13 ΑΕΚ) Χρήστο Βέλλιο (Αστέρας Λαμίας) Τάσο Μασούρα (Εθνικός Καρδίτσας) Νίκο Παπακυρίτση (ΑΕΚ Σαραγίων) και Κώστα Ρουμελιώτη (Ακαδημία Μώλου). Η Κ13 της ΑΕΚ που πρόσφατα κατέκτησε και το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο Attica, έγινε η δεύτερη ομάδα της ΑΕΚ, μετά την ΑΕΚ Β, που χρησιμοποίησε το Σεραφείδειο για αγώνα, έστω και φιλικό!

Η δεύτερη μέρα άρχισε με εκπαιδευτική προπονητική μονάδα της ομάδας Κ12 με υπεύθυνο τον προπονητή της ομάδας κ. Στέλιο Ορφανίδη και ακολούθησε η εξαιρετικά ενδιαφέρουσα εισήγηση «Το ποδόσφαιρο ως μέσο ενδυνάμωσης, ένταξης και κοινωνικής συνοχής» από την κα Λήδα Τσενέ, Διδάκτωρα στο Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου και εκπρόσωπο της ΑΜΚΕ ‘Athens Comics Library’, η οποία συνεργάζεται με την ΑΕΚ στο πλαίσιο της συμμετοχής της ΠΑΕ στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα Welcome Through Football. Θα πραγματοποιήσει κι άλλες τέτοιες παρουσιάσεις στους προπονητές της κεντρικής Ακαδημίας της ΑΕΚ αλλά και αντίστοιχες στα παιδιά των αγωνιστικών τμημάτων.

Επίσης, έγινε ενημέρωση στους 21 συλλόγους από εκπροσώπους της εταιρείας αθλητικής ένδυσης Football Pro που συνεργάζεται με την ΠΑΕ ΑΕΚ.

Η κορύφωση των δραστηριοτήτων του Σεμιναρίου ήταν η επίσκεψη όλων των συμμετεχόντων στην OPAP ARENA στη Νέα Φιλαδέλφεια, όπου ξεναγήθηκαν από τους κ. Κυριακίδη και Χατζημιχάλη.

Το ραντεβού ανανεώθηκε για τα μέσα του Σεπτέμβρη, οπότε και θα παρουσιαστεί το ετήσιο πλάνο του δικτύου, αλλά και αυτό της κεντρικής Ακαδημίας, όπως και το νέο οργανόγραμμά της.

Να σημειωθεί, τέλος, ότι παραδόθηκαν στους εκπροσώπους 21 τάμπλετ, τα οποία θα απονεμηθούν σε ισάριθμους μαθητές που ο κάθε συνεργαζόμενος σύλλογος θα επιλέξει βάσει των μαθητικών επιδόσεων σε συνδυασμό με την αθλητική πρόοδο των παιδιών.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X