ΑΕΚ: Το σκακιστικό τμήμα κατέκτησε την 3η θέση στη Φωκίδα!

ΑΕΚ: Το σκακιστικό τμήμα κατέκτησε την 3η θέση στη Φωκίδα!
Photo Credits: INTIME

Η σκακιστική ομάδα της ΑΕΚ κατέκτησε την 3η θέση στη Φωκίδα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την 3η θέση κατέκτησε η ΑΕΚ στο Σκακιστικό Αντάμωνα που πραγματοποιήθηκε στην Φωκίδα. Μια πολύ καλή παρουσία από τους «κιτρινόμαυρους» σκακιστές που αφιέρωσαν τις προσπάθειες τους στον ηγέτη της Original, Δημήτρη Χατζηχρήστο.

Αναλυτικά ο σκακιστής της ΑΕΚ Γιάννης Βραϊμάκης σχολίασε για την παρουσία τους: «Συμμετείχαμε και φέτος στο Σκακιστικό Αντάμωμα Φωκίδας, που διοργάνωσε ο Δήμος Δελφών και η Κοινότητα Αθανασίου Διάκου, στον φιλόξενο Αθανάσιο Διάκο. Η προσπάθεια όλων μας πάνω στις σκακιέρες ανταμείφθηκε με την τρίτη θέση.  Ένα μεγάλο μπράβο σε όλα τα παιδιά της ομάδας που αγωνίστηκαν, αλλά και ένα τεράστιο ευχαριστώ από όλη την ομάδα στον υπεραγαπημένο μας Γιάννης Τράπαλης, την ψυχή της διοργάνωσης, ο οποίος για 2η συνεχόμενη φορά φρόντισε ώστε να μην μας λείψει τίποτα αλλά και να φροντίσει να έχουμε ότι περνούσε από το μυαλό μας, ανά πάσα στιγμή. Θα είμαστε όλοι εκεί και στο 3ο σκακιστικό Αντάμωμα, γιατί πάντα ιστορία γράφουν οι παρέες».

 

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X