ΑΕΚ: Το μετέωρο βήμα του Μπακάκη

ΑΕΚ: Το μετέωρο βήμα του Μπακάκη
Photo Credits: INTIME

Επειτα από έναν χρόνο στον «πάγο», η ΑΕΚ και ο Μιχάλης Μπακάκης καλούνται να βρουν λύση

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ανήκει στους πιο παλιούς παίκτες της ΑΕΚ. Εντάχθηκε στο δυναμικό της το καλοκαίρι του 2014 και έζησε όλη την πορεία, με τα θετικά και αρνητικά της σημεία. Ο Μιχάλης Μπακάκης ήταν πρωταγωνιστής στην ομάδα που κατέκτησε το κύπελλο, που έσπασε την κατάρα του τίτλου που κρατούσε 24 χρόνια, επανέφερε την ΑΕΚ στα ευρωπαϊκά σαλόνια. Αλλά ήταν και κομμάτι της ομάδας που ξεκίνησε τον κατήφορο χωρίς φρένα πριν από τέσσερα χρόνια.

Η περυσινή σεζόν ήταν ως μη γενόμενη στη σχέση της ΑΕΚ με τον Μπακάκη. Επειτα από τη συμμετοχή του στις εφιαλτικές αναμετρήσεις με τη Βελέζ Μόσταρ για τα προκριματικά του Europa Conference League, ο διεθνής μπακ μπήκε στον «πάγο». Δεν τέθηκε απλά πίσω στην ιεραρχία των μπακ – η ΑΕΚ είχε κλείσει τον Μισελέν, ενώ λίγο μετά προσέθεσε στο ρόστερ και τον Ρότα – αλλά ενημερώθηκε πως βρίσκεται εκτός πλάνων.

Επειτα από ένα δύσκολο χρόνο, όπου ο Μπακάκης έχει σταματήσει ουσιαστικά να είναι ενεργός ποδοσφαιρικά – είχε μόνο κάποιες συμμετοχές μεσούσης της περιόδου με την ΑΕΚ Β’, αλλά δεν προχώρησε κι αυτό – αυτό το καλοκαίρι είναι εξαιρετικά κρίσιμο για το μέλλον όλων των πλευρών. Στην ΑΕΚ προσπαθούν να βρουν λύση και να βρουν μια ομάδα για τον 31χρονο αμυντικό, με τις σχέσεις των δύο πλευρών να βρίσκονται σε κατάσταση…ψύχους με βάση καταστάσεις που συνέβησαν στη διάρκεια της χρονιάς.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X