Μαρκ Κλάτενμπεργκ: Η ΕΠΟ στην αναζήτηση νέου αρχιδιαιτητή

Μαρκ Κλάτενμπεργκ: Η ΕΠΟ στην αναζήτηση νέου αρχιδιαιτητή
Photo Credits: INTIME

«Κόκκινη κάρτα» στον Μαρκ Κλάτενμπεργκ από την ΕΠΟ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ Τάκης Μπαλτάκος άνοιξε την πόρτα εξόδου στον Μαρκ Κλάτενμπεργκ, ο οποίος θεωρείται «καμένο» χαρτί για την ελληνική διαιτησία.

«Δεν μπορεί να εισπράττει ο αρχιδιαιτητής, όσα χρήματα λαμβάνουν όλες μαζί οι ΕΠΣ», είπε στο χθεσινό ΔΣ της Ομοσπονδίας ο Μπαλτάκος, ο οποίος ενημέρωσε τους συμβούλους ότι σε συνεργασία με την FIFA και την UEFA θα εξετάσει και άλλα ονόματα αλλοδαπών αρχιδιαιτητών και υπεύθυνων VAR. Σύμφωνα με πληροφορίες το συμβόλαιο του προέδρου της ΚΕΔ δεν πρόκειται να ανανεωθεί και γι’ αυτό στην ομοσπονδία σε συνεννόηση με τις υπερεθνικές αρχές θα αναζητήσουν τον αντικαταστάτη του Κλάτενμπεργκ.

«Το συμβόλαιο του αρχιδιαιτητή λήγει στις 30/7. Σύμφωνα με το άρθρο 53 του Καταστατικού της ΕΠΟ για την ανανέωση του συμβολαίου του απαιτείται θετική εισήγηση του προέδρου της ΕΠΟ προς την Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου. Η εισήγηση αυτή, θετική ή αρνητική, θα γνωστοποιηθεί μέχρι τις 15/7», είπε στα μέλη του συμβουλίου ο Μπαλτάκος, ο οποίος θα ψάξει τον νέο αρχιδιαιτητή με κύριο κριτήριο την ενασχόληση του με την παραγωγική διαδικασία, ούτως ώστε, σε εύθετο χρόνο να επανέλθει η διαιτησία-ερασιτεχνική ή επαγγελματική-στους Έλληνες διαιτητές. Τα ονόματα των μελών της νέας Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, θα ανακοινωθούν μέχρι τις 20 Ιουλίου.

Στην ΕΠΟ έχει αποφασιστεί λοιπόν να βγει… κόκκινη κάρτα στον Μαρκ Κλάτενμπεργκ και σε 2-3 εβδομάδες θα βρεθεί ο διάδοχος του.

Πηγή: LiveSport

Σοβαρή ΑΕΚ, κέρδισε άνετα τον Άρη 2-0 | AEK Τalk 14/4/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X