Κίνηση στους δρόμους: «Έμφραγμα» στον Κηφισό με ουρές χιλιομέτρων

Κίνηση στους δρόμους: «Έμφραγμα» στον Κηφισό με ουρές χιλιομέτρων

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κυκλοφοριακό έμφραγμα επικρατεί στον Κηφισό με την κίνηση να εκτείνεται σε μήκος χιλιομέτρων τόσο στο ρεύμα ανόδου όσο και στο ρεύμα καθόδου. Παράλληλα, στο κόκκινο είναι αρκετοί ακόμα δρόμοι της Αττικής.

Στον Κηφισό η κίνηση στην κάθοδο λίγο πριν τις 8:30 το πρωί της Τρίτης ξεκινούσε από τον κόμβο της Αττικής Οδού και συνεχιζόταν μέχρι την Πέτρου Ράλλη. Από το ίδιο σημείο, δε, ξεκινούσε και η κίνηση στην άνοδο του Κηφισού με τους οδηγούς να συναντούν κίνηση και μποτιλιάρισμα μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια αλλά και μετά τον κόμβο της Αττικής Οδού.

Στην Αττική Οδό αυξημένη κίνηση έχει προκαλέσει τροχαίο ατύχημα στην έξοδο για Λαμία, στην κατεύθυνση προς Ελευσίνα με αποτέλεσμα καθυστερήσεις 10΄-15΄από κόμβο Ηρακλείου έως κόμβο Μεταμόρφωσης.

Στο υπόλοιπο λεκανοπέδιο η κίνηση είναι αυξημένη στην κάθοδο της Μεσογείων και της Κηφισίας, στην λεωφόρο Αθηνών προς τον Ασπρόπυργο από το ύψος του Χαϊδαρίου, στο λιμάνι του Πειραιά αλλά και την παραλιακή προς το λιμάνι από το ύψος του Κηφισού, στον Καρέα στο ρεύμα προς Κατεχάκη.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X