«Ανεβάζει την πρόταση της η Φιορεντίνα για Μπακασέτα»

«Ανεβάζει την πρόταση της η Φιορεντίνα για Μπακασέτα»
Photo Credits: INTIME

Ο Τάσος Μπακασέτας αποτελεί τον διακαή πόθο του Ιταλικού συλλόγου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αποφασισμένη να κάνει δικό της τον Τάσο Μπακασέτα είναι η Φιορεντίνα.

Τα σχετικά ρεπορτάζ αναφέρουν τις τελευταίες ώρες πως οι «βιόλα» «χτύπησαν» επίσημα την πόρτα της Τραμπζονσπόρ για την απόκτηση του 28χρονου μεσοεπιθετικού και προσφέρουν για χάρη του 6 εκατομμύρια ευρώ, ενώ οι πρωταθλητές της γειτονικής χώρας ζητούν 10 (η Αλάνιασπορ διατηρεί ποσοστό μεταπώλησής του περίπου 20%).

Παρόλα αυτά υπάρχει η αίσθηση πως οι δύο ομάδες θα τα «βρουν» και τα σημερινά (20/6) νεότερα που μεταδίδονται από μερίδα του Τύπου στην Τουρκία σχολιάζουν ότι από το «Αρτέμιο Φράνκι» ανέβασαν την πρότασή τους περίπου στα 7 εκατομμύρια, ενώ στα ρεπορτάζ της Τραμπζονσπόρ φιλοξενούνται «διαρροές» από τον πρόεδρό της Αχμέτ Αμπαόγλου που φέρεται να λέει πως «ξέρω ότι υπάρχει ενδιαφέρον για εκείνον ώστε να γίνει μεταγραφή».

Όπως όλα δείχνουν, ο Έλληνας άσος θα εξαργυρώσει τις εξαιρετικές εμφανίσεις του με μια μεταγραφή σε ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης.

 

 

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X