ΑΕΚ: Από την ατζέντα Κουχάρσκι έρχονται οι πρώτες μεταγραφές

ΑΕΚ: Από την ατζέντα Κουχάρσκι έρχονται οι πρώτες μεταγραφές
Photo Credits: INTIME

Στην ΑΕΚ προχωρούν μεθοδικά τις κινήσεις τους για να ανοίξει σύντομα η μεταγραφική δραστηριότητα για τη νέα χρονιά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συνήθως, στο σύγχρονο μάρκετινγκ των αθλητικών ομάδων, τα αποκαλυπτήρια της τιμολογιακής πολιτικής για τη νέα σεζόν συνδυάζεται με την ολοκλήρωση της συμφωνίας με ένα μεγάλο όνομα, ώστε να λειτουργήσει ως «κράχτης» για τη διαδικασία. Στην ΑΕΚ όμως, ξέρουν καλά πως η καψούρα του κόσμου για το νέο γήπεδο υπερβαίνει οιαδήποτε μεταγραφική κίνηση. Γι’ αυτό και έθεσαν σε κυκλοφορία τα διαρκείας για την επιστροφή στο «ναό», αποσυνδέοντας πλήρως τη διαδικασία από κάθε μεταγραφή.

Ως ένα σημείο, αυτό είναι αλήθεια πως ισχύει για τον κόσμο της ΑΕΚ. Η σύνδεση με την ομάδα, η προσμονή για το νέο γήπεδο, ήταν πάντα καταστάσεις και συναισθήματα που υπερέβαιναν κατά πολύ την απτή πραγματικότητα, που τις περισσότερες φορές τα τελευταία χρόνια δεν ήταν ικανοποιητική. Αλλά ακόμα και αυτή η συνθήκη, δεν σημαίνει, ότι η ΑΕΚ δεν έχει ανάγκες που πρέπει να καλυφθούν, κάποιες σημαντικές πριν την αναχώρηση για την Ολλανδία και την έναρξη της προετοιμασίας.

Δείτε περισσότερα για τις μεταγραφικές κινήσεις της ΑΕΚ.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X