Συμφώνησε να αναλάβει την Αθλέτικ Μπιλμπάο ο Μαρσέλο Μπιέλσα

Συμφώνησε να αναλάβει την Αθλέτικ Μπιλμπάο ο Μαρσέλο Μπιέλσα
Photo Credits: INTIME

Ο Μαρσέλο Μπιέλσα θα αναλάβει τον ιστορικό σύλλογο της Αθλέτικ Μπιλμπάο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στον πάγκο της Αθλέτικ Μπιλμπάο, όπου είχε καθίσει από το 2011 ως το 2013 με κορυφαία στιγμή την παρουσία στον τελικό του Europa League, θα επιστρέψει ο Μαρσέλο Μπιέλσα σε περίπτωση που στις 24 Ιουνίου, ο Ινιάκι Αρεσαμπαλέτα κερδίσει την μάχη για τον προεδρικό θώκο.

«Είπα στον Αρεσαμπαλέτα ότι το καλύτερο θα ήταν να συνεχίσει ο Μαρθελίνιο, ο οποίος είχε βάλει τις βάσεις για να εξελιχθεί αυτό το πρότζεκτ.  Μετά την απόφαση του να αποχωρήσει, άρχισε  να σκέφτομαι ότι πρέπει να απαντήσω θετικά. Η ποιότητα αυτής της ομάδας συγκρίνεται με εκείνη που είχαμε πριν από 10 χρόνια. Θα ήμουν ευτυχής να επιστρέψω σε ένα γκρουπ παικτών που μου επιτρέπει να φτιάξω μία ομάδα ανάλογη με εκείνη που είχαμε την διετία 2011-13», ήταν τα λόγια του loco, ο οποίος αποκάλυψε ότι μετά το διαζύγιο με την Λιντς έχει παρακολουθήσει 90 παιχνίδια όλων των ηλικιακών κατηγοριών της Μπιλμπάο, ώστε να είναι προετοιμασμένος σε περίπτωση που αναλάβει τα ηνία της!

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X