ΑΕΚ: Σήκωσαν το Κύπελλο η Κ-14 και η Κ-10 Futsal

ΑΕΚ: Σήκωσαν το Κύπελλο η Κ-14 και η Κ-10 Futsal
Photo Credits: INTIME

Νέο τρόπαιο για τις ακαδημίες Futsal της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ένα ακόμη Κύπελλο πανηγύρισαν φέτος οι ακαδημίες futsal της ΑΕΚ.

Αυτή την φορά ήταν η Κ-14 που αναδείχτηκε Κυπελλούχος επικρατώντας στον τελικό του Αστέρα Βύρωνα με 3-1 στην διαδικασία των πέναλτι. Η κανονική διάρκεια βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες 2-2 σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι. Η ομάδα του Χρήστου Χριστόπουλου με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μιχαλίτση που έπιασε τρία πέναλτι πανηγύρισε την κατάκτηση του Κυπέλλου.

Τα δύο γκολ της ΑΕΚ στην κανονική διάρκεια πέτυχε ο Φλώκης ενώ στα πέναλτι σκόραραν οι Σκιαδάς, Φλώκης και Σιούρας.

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Χρήστος Χριστόπουλος αναφερόμενος στο enwsi.gr για αυτή τη νέα επιτυχία σχολίασε: «Είμαι περήφανος γι αυτά τα παιδιά. Άξιζαν κατά την προσωπική μου άποψη να βρίσκονται και στο τελικό του πρωταθλήματος. Παρόλα αυτά ανασυνταχτήκαμε, δουλέψαμε και βάλαμε σαν στόχο το κύπελλο Ελλάδος. Απέναντι σε μια δυνατή ομάδα όπως ο Αστέρας Βώρωνας με ένα εξαιρετικό προπονητή και φίλο τον Πέτρο Μήτρου καταφέραμε και κατακτήσαμε το κύπελλο. Συγχαρητηρια και στις δύο ομάδες».

Η σύνθεση της ΑΕΚ:Ανδρέου κων/νος, Φλωκης Γρηγόρης, Σιούρας Άγγελος, Βιτουλαδιτης Αιμίλιος, Τζιβιερης Αλέξανδρος, Λεοντίου Βασίλειος, Λαζαρίδης Άρης, Μάκος Φώτης, Μάκος Σωτήρης, Μπιτζιλης Ορέστης, Σκιαδάς Σταύρος, Μιχαλιτσης Αλέξανδρος, Κοντογιαννακος Γιώργος.

Το σήκωσαν και οι μικροί

Το Κύπελλο σήκωσε και η Κ-10 που επικράτησε με 5-2 της ΑΕ Ψυχικού. Η ομάδα του κ. Κρητικού ήταν καταιγιστικοί και έφτασαν δίκαια στην τελική επικράτηση και στην κατάκτηση του τροπαίου. Τα γκολ πέτυχαν δύο ο Σαχμπαζίδης και από ένα οι Φαλτάκας, Αβανίδης και Λάτσιος

ΑΕΚ: Κολέτσος, Φαλτάκας, Αντώνογλου, Μοτάκης, Κωνσταντής, Σαχμπαζίδης, Λάτσιος, Ζέκιου.

ΑΕΚ: Σήκωσαν το Κύπελλο η Κ-14 και η Κ-10 Futsal

ΑΕΚ: Σήκωσαν το Κύπελλο η Κ-14 και η Κ-10 Futsal ΑΕΚ: Σήκωσαν το Κύπελλο η Κ-14 και η Κ-10 Futsal

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X