Foot-algerie: «Ενδιαφέρον από ΑΕΚ, Ολυμπιακό και Άρη για τον Γιουσέφ Μπελαϊλί»

Foot-algerie: «Ενδιαφέρον από ΑΕΚ, Ολυμπιακό και Άρη για τον Γιουσέφ Μπελαϊλί»
Photo Credits: INTIME

Το ενδιαφέρον ελληνικών ομάδων μεταξύ άλλων και της ΑΕΚ έχει προσελκύσει ο μεσοεπιθετικός Γιουσέφ Μπελαϊλί

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα από το εξωτερικό για τον Αλγερινό διεθνή μεσοεπιθετικό Γιουσέφ Μπελαϊλί και το ενδιαφέρων ελληνικών ομάδων, μεταξύ άλλων και της ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα της ιστοσελίδας «foot-algerie.com» με τίτλο “Ο Μπελαϊλί πετάει στη Γαλλία για να αποφασίσει για το μέλλον του”, αναφέρει ότι “με τη λήξη του συμβολαίου του με την Μπρεστ, με την οποία έχει υπογράψει για διάστημα 6 μηνών, ο Αλγερινός διεθνής μεσοεπιθετικός, Γιουσέφ Μπελαϊλί, θα πρέπει να αποφασίσει τις επόμενες μέρες για το μέλλον του”.

Και συνεχίζει το δημοσίευμα: “Πράγματι, σύμφωνα με αρκετές πηγές, ο Μπελαϊλί πέταξε στη Γαλλία πριν από λίγες ημέρες για να ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με τους “μνηστήρες” του και να αποφασίσει επίσημα για το μέλλον του. Ο μεσοεπιθετικός της Μπρεστ, σκοπεύει να αλλάξει ομάδα κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου και να δοκιμάσει μια νέα εμπειρία με έναν άλλο σύλλογο της επιλογής του.

Ο Μπελαϊλί, ο οποίος προσελκύει το ενδιαφέρον πολλών συλλόγων, από διαφορετικά ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, δεν είναι απίθανο να συμμετάσχει σε άλλο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, μικρότερης δυναμικότητας από τη Ligue 1. Σύμφωνα με αρκετές πηγές, τρεις ελληνικοί σύλλογοι ενδιαφέρονται σοβαρά για αυτόν, ο Ολυμπιακός, ο Άρης Θεσσαλονίκης και η ΑΕΚ Αθηνών. Εκτός από τους ελληνικούς συλλόγους, ο πρώην παίκτης της USM Algiers βρίσκεται στο στόχαστρο μεγάλων γαλλικών συλλόγων”.

Και καταλήγει το δημοσίευμα: “Εκτός από την Μπρεστ που επιθυμεί να επεκτείνει το συμβόλαιό του, ο Μπελαϊλί βρίσκεται στις μεταγραφικές ατζέντες των Νις, Ρεν, Λιλ και Μαρσέιγ. Ο παίκτης δίνει προτεραιότητα στους συλλόγους της Ligue 1 και θέλει να κάνει ένα ακόμη βήμα και να υπογράψει σε έναν πιο φιλόδοξο σύλλογο για την επόμενη σεζόν”.

Να σημειώσουμε πως με την Μπρεστ στο διάστημα που αγωνίστηκε στη Ligue 1 είχε 13 συμμετοχές, με 3 γκολ και 2 ασίστ. Με την Εθνική ομάδα της Αλγερίας μετράει 43 αγώνες, 9 γκολ και 22 ασίστ.

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X