ΑΕΚ: Στα 300 ευρώ το διαρκείας για τους οργανωμένους στην «OPAP Arena» – Στα 400 ευρώ στο απέναντι πέταλο

ΑΕΚ: Στα 300 ευρώ το διαρκείας για τους οργανωμένους στην «OPAP Arena» – Στα 400 ευρώ στο απέναντι πέταλο
Photo Credits: INTIME

Το enwsi.gr σας αποκαλύπτει τα πρώτα στοιχεία από τα εισιτήρια διαρκείας της ΑΕΚ για την σεζόν 2022/23 στην «OPAP Arena»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σήμερα το απόγευμα η ΠΑΕ ΑΕΚ θα κάνει τις επίσημες ανακοινώσεις για τα εισιτήρια διαρκείας της σεζόν 2022/23 που θα βρει την ομάδα στο εντυπωσιακό νέο της γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Οπως είναι γνωστό προτεραιότητα για την «OPAP Arena» έχουν οι παλαιοί κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας των τελευταίων ετών και εν συνεχεία αυτοί που πήραν τα τρία τελευταία έτη. Η Ένωση θα κάνει γνωστές τις λεπτομέρειες για τα εισιτήρια διαρκείας ανά θύρα με τις τιμές, ενώ να θυμίσουμε ότι έχει πουλήσει ήδη όλες τις σουίτες για την σεζόν 2022/23.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enwsi.gr το πιο φτηνό εισιτήριο διαρκείας θα είναι στα 300 ευρώ και θα αφορά το πέταλο των οργανωμένων στη Θύρα 21, ενώ στο απέναντι πέταλο (η εξέδρα μπροστά από τα δύο Μουσεία) θα είναι στα 400 ευρώ. Παράλληλα οι τιμές αυξάνονται όσο πλησιάζουμε προς το κέντρο, εκεί όπου θα έχουν τιμή περίπου στα 1.200 ευρώ στα VIP, ενώ υπάρχουν και εισιτήρια διαρκείας για πιο υψηλά βαλάντια στα επίσημα της «OPAP Arena».

Η Κάρτα Φίλου της ΑΕΚ

Για αγορά διαρκείας ή απλού εισιτηρίου της ΑΕΚ, πρέπει να αγοράσει οπαδός της Ένωσης την Κάρτα Φίλου με 10 ευρώ από την Ερασιτεχνική, αλλά χωρίς τα προνόμια που έχει με αγορά της κάρτας των 20 ευρώ. Και επίσης είναι πολύ σημαντικό να αγοράσει κανείς Κάρτα Φίλου των 20 ευρώ, για την μεγαλύτερη δυνατή ενίσχυση της Μάνας ΑΕΚ και των τμημάτων της τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Βεβαίως και αναμένονται τα εισιτήρια διαρκείας για την «ΟPAP Arena» να εξαντληθούν μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα με την ΑΕΚ να μπαίνει στο νέο της γήπεδο από την αρχή της νέας χρονιάς και τον κόσμο της να ζει το όνειρο της μεγάλης επιστροφής.

Τον κόσμο της ΑΕΚ που έκανε υπομονή, στήριξε στα δύσκολα και τώρα περιμένει στη Νέα Φιλαδέλφεια να ζήσει τα… σπουδαία.

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X