ΑΕΚ: Νέο δημοσίευμα από Ινδία για Ανσαριφάρντ - Μοχούντ Μπαγκάν

ΑΕΚ: Νέο δημοσίευμα από Ινδία για Ανσαριφάρντ - Μοχούντ Μπαγκάν
Photo Credits: INTIME

Ρεπορτάζ από Ινδία εμπλέκει την Μοχούντ Μπαγκάν με τον Καρίμ Ανσαριφάρντ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ δεν βρίσκεται στα πλάνα του Ματίας Αλμέιδα για την επόμενη σεζόν και αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Τις τελευταίες ημέρες αρκετά δημοσιεύματα εμπλέκουν το όνομα του με ομάδες της Ασίας κατά κύριο λόγο και ένα ακόμα προστέθηκε σήμερα από την Ινδία.

Σύμφωνα με τους «Times Of India», η  Μοχούντ Μπαγκάν που τερμάτισε στην 3η θέση στο εγχώριο πρωτάθλημα, έχει έρθει σε επαφή με τον Καρίμ Ανσαριφάρντ, προκειμένου να τον πείσει να μετακομίσει στη χώρα. Βέβαια, κάτι τέτοιο δεν είναι εύκολο.

Κατ’ αρχήν ο παίκτης θέλει  να πάει σε ομάδα που θα αγωνίζεται προκειμένου να διεκδικήσει μια θέση στην εθνική του ομάδα για το επερχόμενο Μουντιάλ στο Κατάρ. Το μέλλον του Ιρανού δύσκολα θα είναι μακριά από την Ελλάδα καθώς έχει παντρευτεί Ελληνίδα και έχει δεθεί με τη χώρα μας. Επίσης, σημαντικό ρόλο παίζει και το κασέ του που είναι αρκετά υψηλό.

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X