ΑΕΚ: Το μεγάλο πλεονέκτημα για τις αποχωρήσεις!

Η κουβέντα για φανέλα και η ελπίδα που είναι ο Αλμέιδα!
Photo Credits: INTIME

Μεγάλο βάρος στο τιμ του μεταγραφικού σχεδιασμού της ΑΕΚ καταλαμβάνουν οι αποχωρήσεις

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εντονη κινητικότητα επικρατεί τις τελευταίες ημέρες στα μεταγραφικά ζητήματα της ΑΕΚ. Μπορεί ακόμα να μην έχουν αποδώσει ορατούς καρπούς, αλλά είναι φανερό πως υπάρχουν πολλές επαφές και κάποιες περιπτώσεις βρίσκονται σε ιδιαίτερα προχωρημένο επίπεδο. Αλλωστε, πέραν των παικτών που θα έρθουν, για την ΑΕΚ αποτελεί μεγάλο ζητούμενο να βρεθούν σωστές λύσεις με εκείνους που έχουν κριθεί πως δεν υπολογίζονται.

Μια σημαντική διαφορά σε σχέση με το πρόσφατο παρελθόν αφορά τον τρόπο που προσεγγίζει η ΑΕΚ αυτά τα θέματα. Ενώ μέχρι πρότινος τέτοιες περιπτώσεις εξελίσσονταν σε «βαρίδια» που η ΑΕΚ είχε τεράστια αδυναμία να τα διαχειριστεί, τώρα υπάρχει περισσότερη ηρεμία και συγκεκριμένο σχέδιο. Στην ΑΕΚ δεν βιάζονται και θεωρούν πως έχουν όλο το χρόνο ως τις 15 Σεπτεμβρίου και το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου, ώστε να βρουν τη σωστή λύση για να προκύψει «βελούδινο διαζύγιο».

Ετσι και αλλιώς, στην ΑΕΚ έχουν φροντίσει να επικοινωνήσουν εδώ και καιρό, πως η παρουσία κάποιων μεγάλων συμβολαίων δεν αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα για τις μεταγραφικές κινήσεις ενίσχυσης. Πως δηλαδή, δεν πρόκειται να υπάρξει κόλλημα στην παροχή κάποιου μεγάλου συμβολαίου, ενόσω δεν έχει βρεθεί λύση με παίκτες που δεν υπολογίζονται. Η ΑΕΚ προχωρά τον προγραμματισμό της, χωρίς να εγκλωβίζεται από τα σημαντικά ποσά – εκτιμώνται κοντά στα 3 εκατ. ευρώ – που είναι δεσμευμένα σε παίκτες που δεν έχουν ρόλο στην ομάδα.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X