«Η Μπαρτσελόνα προσφέρει 50 εκατ. ευρώ στη Μπάγερν και παίρνει τον Λεβαντόφσκι»

«Η Μπαρτσελόνα προσφέρει 50 εκατ. ευρώ στη Μπάγερν και παίρνει τον Λεβαντόφσκι»
Photo Credits: INTIME

Στην Μπαρτσελόνα έχουν πάρει την απόφαση να κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να αγοράσουν τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η «υπόθεση» Λεβαντόφσκι φαίνεται πως ολοκληρώνεται. Σύμφωνα με την «Bild», η Μπαρτσελόνα είναι διατεθειμένη να προσφέρει 50εκατ. ευρώ στον Πολωνό striker. Οι άνθρωποι των «μπλαουγκράνα» έχουν τη πεποίθηση πως με αυτά τα λεφτά, θα πείσουν τη Μπάγερν Μονάχου να παραχωρήσουν τον «Lewagoalski».

Το συμβόλαιο του 33χρονου επιθετικού λήγει το επόμενο καλοκαίρι. Ο ποδοσφαιριστής έχει εκφράσει επανειλημμένα την επιθυμία του να αποχωρήσει από το Μόναχο. Το μεταγραφικό αυτό «σίριαλ» φάνηκε πως μπήκε στη τελική ευθεία, μετά τη συμφωνία του Σαντιό Μανέ με τους «Βαυαρούς».

ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)http://ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X