Ο Μπελότι περιμένει τη Μίλαν

Ο Μπελότι περιμένει τη Μίλαν
Photo Credits: INTIME

Ο «κόκορας» του ιταλικού ποδοσφαίρου, Αντρέα Μπελότι, περιμένει πρόταση από την Μίλαν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Αντρέα Μπελότι αποτελεί έναν από τους πιο ικανούς φορ στην Ιταλία. Μπορεί με την εθνική Ιταλίας να μην σκοράρει «κατά ρυπάς». Κανείς όμως δεν αμφισβητεί το γεγονός πως πρόκειται για έναν ικανό επιθετικό, που έχει αργήσει να κάνει το επόμενο «βήμα».

Στην γειτονική χώρα του έχουν κολλήσει το παρατσούκλι «Galo», που σημαίνει «κόκορας». Ο πανηγυρισμός του Ιταλού φορ θυμίζει τον… galo. Πιο μικρός είχε δηλώσεις πως: «Όταν ήμουν μικρός, κυνηγούσα τους κόκορες στο κοτέτσι της θείας μου. Ένας φίλος μου, ο Γιούρι Γκάλο, μου είπε για πλάκα, να πανηγυρίσω έτσι. Αμέσως μετά σκόραρα και δεν σταμάτησα ποτέ να το κάνω».

Το 2015 πήρε μεταγραφή στη Τορίνο. Σε 251 εμφανίσεις, έχει 113 γκολ και 28 ασίστ. Είναι έκτος σκόρερ στην ιστορία του κλαμπ, ενώ έχει αφήσει πίσω του παίκτες όπως ο Μπιάνκι και ο Ματσόλα. Το όνομα του φιγουράρει στη λίστα με τους ποδοσφαιριστές που έχουν περισσότερα από 100 γκολ στη Serie A.

Δέχτηκε να γίνει περικοπή στον μισθό του, λόγω των οικονομικών δυσκολιών που βίωσε το κλαμπ. Πλέον μένει ελεύθερος και περιμένει την αγαπημένη του ομάδα να κάνει κρούση.

Ο λόγος φυσικά για τη Μίλαν. Ο Μπελότι είναι φανατικός «ροσονέρο» και το όνειρο του είναι να φορέσει την «κοκκινόμαυρη» φανέλα. Ποδοσφαιρικό του πρότυπο, ούτως η άλλως, είναι ο Αντρέι Σεβτσένκο.

«Μπορεί να έπαιζε ο Μαραντόνα σε εκείνο το ματς, αλλά εγώ πάλι θα κοιτούσα τον Σεβτσένκο» είχε δηλώσει κάποτε ο «Galo.

Εάν δεν προκύψει ενδιαφέρον από την ομάδα του Μιλάνο, πιθανός προορισμός είναι η Μόντσα του Μπερλουσκόνι, Γκαλιάνι, Μοντεστό

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X