Ντοναρούμα για Ligue 1: «Δεν είναι εύκολο να τη κατακτήσεις»

Εγραψε ιστορία ο Ντοναρούμα -Εγινε ο νεότερος τερματοφύλακας της Εθνικής Ιταλίας
Photo Credits: INTIME

Ο τερματοφύλακας της Παρί Σεν Ζερμέν, Τζίτζι Ντοναρούμα, δήλωσε πως δεν είναι εύκολο να κατακτήσεις το πρωτάθλημα Γαλλίας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην πρώτη του χρονιά ως παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν ο Τζίτζι Ντοναρούμα κατέκτησε το πρωτάθλημα Γαλλίας.

Ο Ιταλός μάλιστα έχει κερδίσει και την θέση του βασικού από τον Κέιλορ Νάβας. Ο Κοσταρικανός είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει. Σε δηλώσεις του στο επίσημο κανάλι της Παρί ο 23χρονος γκολκίπερ τόνισε μεταξύ άλλων ότι η κατάκτηση της Ligue 1 δεν είναι τόσο εύκολη όσο φαίνεται.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ντοναρούμα:

« Είναι ωραίο να κατακτώ το πρώτο μου πρωτάθλημα εδώ στο Παρίσι, δεδομένου ότι είναι και το 10ο για τον σύλλογο. Δεν ήταν εύκολο να χωνέψουμε τον αποκλεισμό από το Champions League, αλλά μας παρηγόρησε το πρωτάθλημα.

Από έξω μπορεί να νομίζεις ότι είναι απλό, αλλά δεν είναι όπως φαίνεται. Υπάρχουν πολύ δυνατές ομάδες και δεν είναι καθόλου εύκολο να παίζεις σε συγκεκριμένα γήπεδα».

Για τον ανταγωνισμό με τον Κέιλορ Νάβας:

«Η εναλλαγή είναι πολύ δύσκολη, αλλά έχουμε αμοιβαίο σεβασμό και νιώθουμε καλά μαζί. Είμαστε φίλοι και αυτό μας έδωσε τη δύναμη να συνεχίσουμε. Είμαι χαρούμενος που έλαβα το βραβείο του καλύτερου τερματοφύλακα, αλλά για μένα προτεραιότητα είναι τα συλλογικά βραβεία».

 

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X