Λουκάκου: Επιστρέφει σε πρώην ομάδα του

Λουκάκου
Photo Credits: INTIME

Οι τυπικές λεπτομέρειες απομένουν για να επιστρέψει ως δανεικός στην Ίντερ, ο Ρομέλου Λουκάκου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Επιστρέφει στην Ίντερ ο Ρομέλου Λουκάκου!

Ο Βέλγος φορ έχει εκφράσει τα παράπονα του για το περιορισμένο χρόνο συμμετοχής που έχει στη Τσέλσι. Παράλληλα, έχει εκφράσει την επιθυμία του να επιστρέψει στην Ίντερ, εκεί που λατρεύτηκε τόσο πολύ, όσο σε καμία από τις άλλες ομάδες που έχει αγωνιστεί.

Οι «νερατζούρι» βρίσκονται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με την Τσέλσι, για τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή. Το προηγούμενο καλοκαίρι, ο Λουκάκου είχε κάνει το αντίθετο δρομολόγιο, το οποίο κόστισε 120 εκατ. ευρώ στο Λονδρέζικο κλαμπ.

Σήμερα το βράδυ θα υπάρξουν νέες συζητήσεις ανάμεσα στους δύο συλλόγους. Η Ίντερ δίνει 7 εκατ. ευρώ ως ενοίκιο στη Τσέλσι. Οι «μπλε» από τη μεριά τους, ζητάνε 12 εκατ. ευρώ. Το deal θα κλείσει γύρω στα 10 εκατ. ευρώ.

Τη πρωταθληματική σεζόν της Ίντερ τη χρονιά 2020-21, ο Λουκάκου σκόραρε 24 γκολ και μοίρασε 10 ασίστ, αποτελώντας σημαντικό ποδοσφαιριστή, για τη κατάκτηση του scudetto.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X