ΑΕΚ: Προσπάθειες για να «μετακομίσει» στο Νέο Ηράκλειο η γυναικεία ομάδα βόλεϊ

Εικόνες από το Αμαζόνες - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Η διοίκηση της Ερασιτεχνικής προσπαθεί να βρει νέα έδρα για τα τμήματα βόλεϊ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ βρίσκεται στην τελική ευθεία για να ολοκληρώσει το ρόστερ της για τη νέα σεζόν καθώς απομένει να αποκτηθεί ακόμα μια Κεντρική, μια ακραία χωρίς να έχει ξεκαθαρίσει ποια από τις δύο θα είναι ξένη η Ελληνίδα ενώ θα αποκτηθεί και μια νεαρή διαγώνια για δεύτερη πίσω από την Ντα Σίλβα.

Σε ότι αφορά το θέμα της έδρας η διοίκηση έχει κάνει το τελευταίο διάστημα επαφές με τον Δήμο Νέου Ηρακλείου για να «στεγαστεί» εκεί η γυναικεία ομάδα και να αποχωρήσει από το σχολικό κλειστό της Νέας Φιλαδέλφειας ενώ το ιδανικό θα ήταν να βρεθεί η χρυσή «τομή» για να φιλοξενηθεί και το ανδρικό τμήμα. Το επόμενο διάστημα αναμένεται να υπάρξει συνάντηση με τον Δήμαρχο της πόλης για να συζητήσουν το θέμα και να υπάρξει μια οριστική απόφαση, η οποία εφόσον τελεσφορήσει θα δώσει μια μεγάλη «ανάσα» στα δύο τμήματα.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X