ΑΕΚ: Ο Αλμέιδα εμπιστεύεται τις επιλογές του στα άκρα της άμυνας

ΑΕΚ: Ο Αλμέιδα εμπιστεύεται τις επιλογές του στα άκρα της άμυνας
Photo Credits: INTIME

Ο Ματίας Αλμέιδα ζητά επιτακτική ενίσχυση στον άξονα και δείχνει επί του παρόντος να καλύπτεται από τις λύσεις στα άκρα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε μια τραγική αγωνιστικά σεζόν, ελάχιστα πράγματα θα μπορούσαν να πείσουν τον φίλο της ΑΕΚ πως άξιζαν να παραμείνουν για την επόμενη χρονιά. Ειδικά για την άμυνα, υπήρχε έντονη απογοήτευση και διάθεση ριζικών αλλαγών. Αποψη από την οποία δεν είναι πολύ μακριά ο Ματίας Αλμέιδα.

Μόνο που ο προπονητής της ΑΕΚ, έπειτα από την ανάλυση των στοιχείων της ομάδας μέσα από τους αγώνες, ζητά ολική αναμόρφωση στον άξονα και δείχνει επί του παρόντος να καλύπτεται από τα άκρα.

Ετσι, σε αυτήν τη φάση της μεταγραφικής δραστηριότητας, η ΑΕΚ δεν δείχνει καμία κινητικότητα για την απόκτηση ακραίου μπακ. Και αν αυτό έμοιαζε λίγο πολύ δεδομένο για την αριστερή πλευρά με την παρουσία των Μοχαμάντι, Χατζισαφί και τον ελπιδοφόρο Μιτάι να έπεται, για το δεξί άκρο συνιστά μίνι έκπληξη. Ισως στην πιο πολύπαθη θέση των τελευταίων ετών για την ΑΕΚ, η αρχική σκέψη – γιατί μπορεί κατά την προετοιμασία να αλλάξουν τα πράγματα – είναι πως καλύπτεται από τους Μισελέν, Ρότα.

Δείτε περισσότερα για την εμπιστοσύνη του Ματίας Αλμέιδα στα άκρα της άμυνας της ΑΕΚ.

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X