Παρέδες: «Ο Μέσι ήθελε να με σκοτώσει για ένα άσχημο σχόλιο που έκανα»

Παρέδες: «Ο Μέσι ήθελε να με σκοτώσει για ένα άσχημο σχόλιο που έκανα»
Photo Credits: INTIME

Ο Λεάντρο Παρέδες θυμήθηκε ένα ξεχωριστό σκηνικό με τον Λιονέλ Μέσι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Παρέδες τραυμάτισε άσχημα τον Λιονέλ Μέσι κατά τη διάρκεια ενός αγώνα Champions League μεταξύ της Μπαρτσελόνα και της Παρί Σεν Ζερμέν, με αποτέλεσμα ένας συμπατριώτης τους να ήθελε να τον σκοτώσει. Αυτό το περιστατικό κάνει γνωστό ο Αργεντινός μέσος τώρα μέσω δηλώσεών του.

Συγκεκριμένα, το εν λόγω συμβάν συνέβη κατά τη διάρκεια μιας αναμέτρησης για τους «16» του θεσμού το 2021, με την Παρί να επικρατεί 4-1 στον πρώτο αγώνα.

O Μέσι δέχθηκε ένα άσχημο μαρκάρισμα από τον συμπατριώτη του. Ωστόσο, δεν ήταν το φάουλ που τον… φούντωσε όσο ένα σχόλιο που έκανε ο Παρέδες.

«Θύμωσε, γιατί είχα κάνει ένα σχόλιο στους συμπαίκτες μου. Με άκουσε, και θύμωσε», είπε ο Παρέδες στην Caja Negra.

«Ήταν πραγματικά θυμωμένος. Με ενόχλησε. Ήταν κακό. Ήθελε να με σκοτώσει και εγώ ήθελα να πάω σπίτι», συμπλήρωσε ο μέσος της Παρί, ο οποίος στη συνέχεια τόνισε:

«Μετά τον είδα στην εθνική ομάδα και έκανε σαν να μην είχε συμβεί τίποτα. Μου έδειξε πώς είναι ως άνθρωπος. Τώρα, όταν έρχεται η συζήτηση σ’ αυτό το περιστατικό, το συζητάμε και γελάμε, αλλά τότε ήταν πολύ θυμωμένος. Ήθελε να με σκοτώσει».

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X