«Καρφί» Πέρεθ για Εμπαπέ: «Θα έχει ήδη μετανιώσει ο καημένος»

«Καρφί» Πέρεθ για Εμπαπέ: «Θα έχει ήδη μετανιώσει ο καημένος»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δεν έχουν περάσει πολλές εβδομάδες από τη στιγμή που ο Κιλιάν Εμπαπέ αποφάσισε να μην ενδώσει στις πιέσεις της Ρεάλ και να υπογράψει νέο συμβόλαιο με την Παρί Σεν Ζερμέν. Η απόφαση του Γάλλου σούπερ σταρ δεν άρεσε καθόλου στον Φλορεντίνο Πέρεθ, που θεωρούσε κλεισμένη τη μεταγραφή.

Ο πρόεδρος των Μαδριλένων υπογράφοντας αυτόγραφα σε φίλους της Ρεάλ άκουσε έναν εξ αυτών να του λέει «πρόεδρε, μην πάρεις ποτέ τον Εμπαπέ στη Ρεάλ». Εκείνος απάντησε με μια σπόντα για τον άσο της Παρί. «Ο καημένος, θα το έχει ήδη μετανιώσει».

Ο Πέρεθ, που είδε τη Ρεάλ να κατακτά το πρωτάθλημα και το Champions League, σε πρόσφατες δηλώσεις του είχε αναφερθεί στο «ναυάγιο» της συγκεκριμένης μεταγραφής. «Ο Εμπαπέ έχει ήδη ξεχαστεί. Είχαμε ήδη μια τέλεια σεζόν και δεν μας απασχολεί πια αυτό το θέμα. Αυτό που έκανε με σόκαρε, δεν είναι αυτός ο παίκτης που ήθελα να φέρω στη Ρεάλ. Μάλλον ήταν κάποιος άλλος, που άλλαξε όνειρα και φιλοδοξίες. Αν είναι έτσι, καλύτερα που έμεινε στην Παρί», ήταν τα λόγια του.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X