FIFA: Μέτρα για τις διαδικτυακές «επιθέσεις»

FIFA: Μέτρα για τις διαδικτυακές «επιθέσεις»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Περισσότεροι από τους μισούς ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν στους τελικούς του περυσινού Euro και του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής υπέστησαν κάποια μορφής μεροληπτική κακοποίηση στο διαδίκτυο, όπως αποκάλυψε έκθεση που δημοσιεύτηκε από τη FIFA.

Η ανεξάρτητη έκθεση χρησιμοποίησε τεχνητή νοημοσύνη για να παρακολουθήσει περισσότερες από 400.000 αναρτήσεις σε πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης κατά τη διάρκεια των ημιτελικών και τελικών των δύο διοργανώσεων, διαπιστώνοντας ότι η πλειοψηφία των κακοποιήσεων ήταν ομοφοβική (40%) και ρατσιστική (38%).

Ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου που ξεκινά στο Κατάρ το Νοέμβριο, η FIFA γνωστοποίησε ότι θα συνεργαστεί με την Ένωση των ποδοσφαιριστών (FIFPRO), προκειμένου να εφαρμόσει ένα σχέδιο για την προστασία των ομάδων, των παικτών, των διαιτητών και των υποστηρικτών από κακοποίηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X