ΑΕΚ: Στο εξωτερικό για μεταγραφική υπόθεση οι Κουχάρσκι και Κονέ

ΑΕΚ: Στο εξωτερικό για μεταγραφική υπόθεση οι Κουχάρσκι και Κονέ
Photo Credits: INTIME

Ράντεκ Κουχάρσκι και Παναγιώτης Κονέ ταξίδεψαν στο εξωτερικό για μεταγραφική υπόθεση της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έντονη κινητικότητα επικρατεί στο οργανισμό της ΑΕΚ όσον αναφορά την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας.

Σύμφωνα με την Live Sport Ράντεκ Κουχάρσκι και Παναγιώτης Κονέ ταξίδεψαν τις προηγούμενες μέρες στο εξωτερικό για μεταγραφικούς σκοπούς, χωρίς να γίνει γνωστό κάτι περισσότερο ως προς τα ονόματα ή ως προς τις θέσεις. Οι δυο τους είναι σε ανοιχτή γραμμή με τους σκάουτ Στάθη Ταυλαρίδη και Φανούρη Γουνδουλάκη, ενώ τη Δευτέρα θα γίνει συνάντηση και με τον Ματίας Αλμέιδα, ώστε να «τρέξουν» όλα τα μεταγραφικά ζητήματα της ομάδας.

Προτεραιότητα για τον Αργεντινό προπονητή είναι η ενίσχυση της άμυνας και της μεσαίας γραμμής, ενώ έχει ζητήσει επίσης προσθήκες εξτρέμ και φορ. Απομένουν περίπου δύο εβδομάδες για την έναρξη της προετοιμασίας και ο ίδιος θα ήθελε κάποια από αυτά τα κενά να κλείσουν, αν και φυσικά είναι αδύνατο να ολοκληρωθούν ως τότε όλες οι κινήσεις της ομάδας. Για τον Αλμέιδα, περισσότερο από την ταχύτητα έχει σημασία η ευστοχία στις μεταγραφές που θα γίνουν, χωρίς αυτό να σημαίνει πως η ΑΕΚ θα περιμένει τα… τέλη Αυγούστου ή τον Σεπτέμβριο για να κάνει πολλές προσθήκες βασικού κορμού.

Παράλληλα, εξελίξεις αναμένονται και για όσους είναι προς αποχώρηση και είναι αρκετοί. Ο Νόρντιν Άμραμπατ φέρεται να έχει ήδη δύο προτάσεις στα χέρια του, τη μία από την Ολλανδία όπου και θέλει να επιστρέψει για προσωπικό ζήτημα, ενώ ο Καρίμ Ανσαριφάρντ φέρεται να ενδιαφέρει την τουρκική Σαμσουνσπόρ και ο Ζίγκα Λάτσι δύο ομάδες της Σλοβενίας για δανεισμό.

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X