CEO Γιουνάιτεντ: «Έφυγαν οι παίκτες που διέρρεαν πράγματα στα αποδυτήρια»

Άρνολντ
Photo Credits: INTIME

Ο νέος διευθύνων σύμβουλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρίτσαρντ Άρνολντ, αναφέρθηκε σε παίκτες που διέρρεαν πράγματα μέσα από τα αποδυτήρια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ολικό λίφτινγκ κάνει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» έχουν βρει στο πρόσωπο του Έρικ Τεν Χαγκ τον «αναμορφωτή« της ομάδας. Σκοπός του συλλόγου πρωτίστως είναι να απομακρυνθούν όσοι παίκτες δεν υπολογίζονται από τον Ολλανδό κόουτς. Κάποιοι παίκτες όμως, σύμφωνα με τον Ρίτσαρντ Άρνολντ, διέρρεαν πράγματα που γινόντουσαν στα αποδυτήρια.

Το υψηλόβαθμο στέλεχος της κόκκινης ομάδας του Μάντσεστερ αναφέρθηκε στη κακή κατάσταση στα αποδυτήρια τα τελευταία χρόνια. Αναφέρθηκε σε δύο παίκτες που διέδιδαν τα γεγονότα, οι οποίοι είναι ήδη παρελθόν.

«Οι δύο πηγές από τις διαρροές των αποδυτηρίων έχουν φύγει από την ομάδα», ανέφερε ο Άρνολντ. Πλέον έχει ξεκινήσει η διαδικασία «ανεύρεσης» των δύο ποδοσφαιριστών που εννοεί ο διευθύνων σύμβουλος το αγγλικού κλαμπ.

Προς το παρόν έχουν φύγει από τη Γιουνάιτεντ οι Πογκμπά, Λίνγκαρντ, Μάτιτς, Μάτα, Καβάνι και Γκραντ. Ο Γάλλος χαφ (σ.σ. Πολ Πογκμπά) κατηγόρησε τον σύλλογο ότι δεν του πρόσφερε νέο συμβόλαιο.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X