Η ΑΕΚ έχει αφήσει ιστορία στην Αγγλία!

Η ΑΕΚ έχει αφήσει ιστορία στην Αγγλία!
Photo Credits: INTIME

Με αφορμή μία αλλαγή στους κανονισμούς της Premier League η βρετανική «The Guardian» θυμήθηκε την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ έχει αφήσει ιστορία στην Αγγλία και ακόμα τη θυμούνται.

Πιο συγκεκριμένα, με αφορμή μία αλλαγή στους κανονισμούς της Premier League η βρετανική «The Guardian» θυμήθηκε την Ενωση.

Η αλλαγή των κανονισμών, έχει να κάνει με τις αλλαγές ανά ματς, οι οποίες από τη νέα σεζόν θα είναι πέντε ανά παιχνίδι.

Κάπου εκεί, η βρετανική εφημερίδα αναφέρει διάφορες επιλογές που μπορούν να κάνουν οι προπονητές. Εκεί, ανέφερε και τις αλλαγές των τερματοφυλάκων, όπου θυμήθηκαν την αλλαγή του Χρηστίδη με τον Λάκη Στεργιούδια που έκανε η ΑΕΚ με την ΚΠΡ.

Μεταξύ άλλων αναφέρει:

«Οι σπεσιαλίστες στις αλλαγές, κάνουν αλλαγές και στους τερματοφύλακες που είναι καλοί στα πέναλτι. Κάποτε η ρεζέρβα της Αυστραλίας, Άντριου Ρεντμέιν μπήκε μέσα ως αλλαγή και έδωσε την πρόκριση στην χώρα του κόντρα στο Περού, για το Μουντιάλ.

Νωρίτερα αυτό το είχε κάνει η ΑΕΚ, εκεί όπου ο Νίκος Χρηστίδης μπήκε στη θέση του Λάκη Στεργιούδα, όταν η ΚΠΡ αποκλείστηκε στα προημιτελικά του ΟΥΕΦΑ τη σεζόν 1976-77. Τότε, ο Χρηστίδης είχε αποκρούσει το πέναλτι του Γουέμπ. Από τότε και άλλοι προπονητές ακολούθησαν αυτή την τεχνική, μεταξύ αυτών και ο Λουίς Φαν Χαλ».

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X