Λεκλέρκ: «Δεν τα παρατάω ποτέ, θέλω το πρωτάθλημα» (ΦΩΤΟ)

Λεκλέρκ: «Δεν τα παρατάω ποτέ, θέλω το πρωτάθλημα» (ΦΩΤΟ)

Ο οδηγός της Ferrari, Σαρλ Λεκλέρκ δήλωσε λίγες μέρες μετά το φιάσκο του Αζερμπαϊτζάν, ότι δεν τα παρατάει και κυνηγάει το πρωτάθλημα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το πρωτάθλημα της Formula 1 ξεκίνησε με το καλύτερο τρόπο για την Scuderia Ferrari. Ο οδηγός της ιταλικής ομάδας, Σαρλ Λεκλέρκ κέρδισε τους δύο από τους τρεις πρώτους αγώνας της φετινής σεζόν.

Η συνέχεια όμως δεν ήταν αναμενόμενη. Ο Λεκλέρκ δεν έχει τερματίσει πρώτος ποτέ ξανά από τότε, ενώ βρίσκεται πίσω στη βαθμολογία, έναντι του Μαξ Φερστάπεν.

Το Gran Prix του Αζερμπαϊτζάν ήταν το χειρότερο για τη Ferrari τη φετινή χρονιά, καθώς Λεκλέρκ και Σάινθ εγκατέλειψαν τον αγώνα. Αυτός ήταν ο τέταρτος συνεχόμενος αγώνας που η F1-75, παρά το γεγονός ότι ξεκίνησε από την pole position, δεν κατάφερε να κερδίσει.

Παρά τις ατυχίες, ο Λεκλέρκ παραμένει αισιόδοξος:

«Ποτέ δεν τα παρατάω. Αυτή ήταν ανέκαθεν η νοοτροπία μου. Θέλω να κερδίσω το πρωτάθλημα και έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας.

Πρέπει να κατανοήσουμε όλα μας τα προβλήματα, είχαμε τρία σοβαρά προς ώρας. Δεν ήταν καθόλου καλές στιγμές, αλλά το κίνητρό μου δεν αλλάζει.

Χρειάζεται προσοχή στην αξιοπιστία, γιατί οι πελατειακές ομάδες είχαν επίσης προβλήματα. Έχω όμως πίστη στην ομάδα, έχουμε καλό ρυθμό και απόδοση και μόλις λυθούν τα προβλήματά μας, τότε θα μπορούμε να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα.

Μετά το Μονακό κατάφερα να κοιμηθώ κι ας πονούσα. Αλλά μέχρι το Μπακού το είχα ήδη αφήσει πίσω μου».

Επιπλέον ο νεαρός Μονεγάσκος τόνισε:

«Μπορεί να είμαι τρελός, αλλά πίστευα πριν δύο χρόνια που πάλευα για τη 10η θέση πως φέτος μπορούμε να παλέψουμε για το πρωτάθλημα.

Φέτος είμαστε όντως στις κορυφαίες θέσεις, απλά πρέπει να επικεντρωθούμε στους εαυτούς μας και να λύσουμε τα προβλήματά μας το συντομότερο δυνατό.

Το πρωτάθλημα είναι πολύ σημαντικό, έχουμε μία φοβερή ευκαιρία να τα πάμε καλά εφέτος. Όταν τα πάμε καλά υπάρχει μόνο θετικότητα, αλλά όταν δεν τα πάμε καλά, υπάρχει υπερβολική αρνητικότητα. Πρέπει να υπάρξει μια ισορροπία».

Ο Λεκλέρ οδεύει στο Grand Prix Καναδά όντας πλέον στην 3η θέση της βαθμολογίας, 34 βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Μαξ Φερστάπεν.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X