ΑΕΚ: Το πιο δυνατό ρόστερ των τελευταίων ετών - Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ έχει ξανά βλέψεις τίτλου!

Εικόνες από το Παναθηναϊκός - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Δέκα χρόνια από το πρώτο της πρωτάθλημα η ΑΕΚ δείχνει ξανά ικανή να διεκδικήσει τον τίτλο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πριν δέκα χρόνια η ΑΕΚ κατέκτησε το πρώτο και μοναδικό της πρωτάθλημα στο γυναικείο βόλεϊ. Από τότε μεσολάβησαν πολλά, η ομάδα υποβιβάστηκε, επέστρεψε δυνατή και φέτος δείχνει πιο ισχυρή από ποτέ και έτοιμη για να διεκδικήσει το δεύτερο τίτλο στην ιστορία της.

Η διοίκηση έχει πραγματοποιήσει μέχρι τώρα εξαιρετικές κινήσεις ενισχύοντας την ομάδα με πολύ δυνατές και έμπειρες ξένες που έχουν παραστάσεις από κορυφαία πρωταθλήματα ενώ παράλληλα έγιναν και οι καλύτερες επιλογές στις Ελληνίδες. Η ΑΕΚ αυτή την στιγμή διαθέτει ένα ρόστερ για πρωταθλητισμό και χωρίς ακόμα να έχει πραγματοποιήσει τις τελευταίες της δύο προσθήκες που θα ανεβάσουν ακόμα περισσότερο τον πήχη και την ποιότητα. Η διοίκηση φέτος προχώρησε σε ριζικές αλλαγές αντικαθιστώντας τις τρεις ξένες και όπως φάνηκε πρόθεση ήταν να ισχυροποιηθεί η ομάδα. Αποκτήθηκε η Κουβανή Διαγώνια, Γκισέλ Σίλβα, η διεθνής με την Εθνική Αργεντινής ακραία Γιαμίλα Νίζετιτς και η Ρωσίδα Κεντρική Τατιάνα Κουλίκοβα. Σε ότι αφορά τις ξένες απομένει μια ακόμη προσθήκη χωρίς να είναι ακόμα σίγουρο αν θα πρόκειται για Κεντρική ή ακραία. Αυτό καθώς στις τάξεις της ΑΕΚ αναζητούν και τις δύο θέσεις κάτι δυνατό και αν βρεθεί μια δυνατή ξένη Κεντρική τότε θα προχωρήσουν και θα αποκτήσουν Ελληνίδα ακραία. Σε περίπτωση που δεν βρεθεί κάτι αξιόλογο τότε θα κινηθούν για ξένη ακραία και θα καταλήξουν σε μια ακόμη Ελληνίδα Κεντρική. Επιπλέον απομένει να αποκτηθεί και μια Ελληνίδα διαγώνια πίσω απο την Ντα Σίλβα.

Το ρόστερ της ΑΕΚ μέχρι τώρα:

Πασαδόροι: Λαμπρινή Κωνσταντινίδου, Eιρήνη Αναγνώστου

Κεντρικές: Τατιάνα Κουλίκοβα, Βασιλική Διάλλα

Διαγώνιες: Γκισέλ Σίλβα (Κούβα)

Ακραίες: Γιαμίλα Νίζετιτς (Αργεντινή), Κωνσταντίνα Βλαχάκη

Λίμπερο: Μαριαλένα Αρτακιανού, Eβίτα Ξηντάρα

Προπονητής:Κώστας Αρσενιάδης

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X