Μπάγερν Μονάχου: Την Τρίτη στη Γερμανία ο Μανέ για ιατρικά και υπογραφές

Μπάγερν Μονάχου: Την Τρίτη στη Γερμανία ο Μανέ για ιατρικά και υπογραφές
Photo Credits: INTIME

Ο Σαντιό Μανέ είναι έτοιμος να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στους Βαυαρούς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ποδοσφαιριστής της Μπάγερν Μονάχου θα πρέπει να θεωρείται ο Σαντιό Μανέ. Οι Βαυαροί τα βρήκαν σε όλα με τη Λίβερπουλ για την απόκτηση του Σενεγαλέζου σταρ αντί 32 εκατομμυρίων ευρώ, συν έξι εκατομμύρια μέσω μπόνους, τα οποία θα είναι «βατά», καθώς σχετίζονται με τις συμμετοχές του ποδοσφαιριστή, ενώ οι «Reds» θα λάβουν ακόμα τρία εκατομμύρια αν οι Γερμανοί κατακτήσουν το Champions League ή αν ο Μανέ κερδίσει τη Χρυσή Μπάλα.

Ο 30χρονος διεθνής επιθετικός θα ταξιδέψει την ερχόμενη Τρίτη (21/6) στο Μόναχο για να περάσει από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα βάλει την υπογραφή του σε τριετές συμβόλαιο με τη Μπάγερν, με τριπλάσιες απολαβές εν συγκρίσει με τα χρήματα που του έδινε η Λίβερπουλ.

O Μανέ θα αλλάξει ποδοσφαιρική στέγη μετά από έξι χρόνια στο Μέρσεϊσαϊντ. Με τη φανέλα της Λίβερπουλ μέτρησε 262 συμμετοχές, 111 γκολ, 47 ασίστ και σήκωσε από ένα Champions League, πρωτάθλημα, Κύπελλο, League Cup, παγκόσμιο κύπελλο συλλόγων, εγχώριο και ευρωπαϊκός Super Cup.


 

ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)http://ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X