Ρεάλ: Η «As» κάνει... όνειρα για Χάαλαντ σε δύο χρόνια

Μάντσεστερ Σίτι: Ανακοίνωσε και επίσημα τον Χάαλαντ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει τροποποιήσει το στρατηγικό της σχέδιο και, σύμφωνα με την AS, ήδη εργάζεται για την απόκτηση του Έρλινγκ Χάαλαντ! Η «βασίλισσα» σκοπεύει να ενεργοποιήσει τη ρήτρα αποχώρησης του Νορβηγού από τη Μάντσεστερ Σίτι εντός δύο καλοκαιριών. Ρήτρα που υπολογίζεται στα 150 εκατ. ευρώ.

Η υπόθεση Χάαλαντ και Μπαπέ όπως ξεκαθάρισε ο πρόεδρος των Μαδριλένων Φλορεντίνο Πέρεθ στο El Chiringuito, «δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους». Ο σύλλογος ποτέ δεν θεώρησε και τις δύο υποθέσεις ως συγκοινωνούντα δοχεία.

Στόχος ήταν πάντα ο Γάλλος τώρα και ο Νορβηγός τουλάχιστον το 2023 . Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το απροσδόκητο και καθυστερημένο «όχι» του Μπαπέ δεν ήταν ένα πισωγύρισμα για τον Χάαλαντ, ο οποίος είχε ήδη υπογράψει στη Σίτι!

Η Ρεάλ ζήτησε από αυτόν και τους γύρω του να περιμένουν άλλη μια σεζόν, αλλά η ακλόνητη πεποίθηση του Χάαλαντ να φύγει από την Ντόρτμουντ τον έκανε να αποφασίσει τελικά να πάει στο Έτιχαντ.

Ο λόγος που οι «μερένγκες» ήθελαν ένα χρόνο… παράταση, είναι για να γίνει ομαλή μετάβαση από τον Μπενζεμά στον Νορβηγό. Ο Πέρεθ συνεχίζει να είναι ο πιο ένθερμος υποστηρικτής του Γάλλου στην οντότητα και δεν θεωρεί προτεραιότητα να φέρει «9αρι».

«Αν ερχόταν κάποιος, θα ήταν σε περίπτωση που ο Μπενζεμά παγώσει, αλλά όχι για να είναι βασικός», επέμεινε ο ισχυρός άνδρας της Ρεάλ.

Το ταξίδι του Χάαλαντ στο Μάντσεστερ, σύμφωνα με όσα γράφουν οι Ισπανοί, επηρεάστηκε και από τον θάνατο του Μίνο Ραϊόλα, εκπροσώπου του επιθετικού που ήταν η φωνή μέσα στο περιβάλλον του παίκτη που υποστήριξε τη Ρεάλ ως τον ιδανικό προορισμό.

Χωρίς τον μεγάλο agent ο Χάαλαντ και ο πατέρας του Άλφι επέλεξαν την αστρονομική προσφορά της Σίτι, αλλά αυτή η ρήτρα αποδέσμευσης των 150 εκατομμυρίων ευρώ από το 2024, εξακολουθεί να θεωρείται στο Chamartín ως χρυσό κλειδί για την υπόθεσή του.

 

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X