Αστυνομικός ήταν αρχηγός σε κύκλωμα κοκαΐνης: Το… λεξικό με «κάλτσες», «μπυρίτσες» και «σουβλάκια» (VIDEO)

Ληστεία στην Πανεπιστημιούπολη: Aρπαξαν σακίδιο και κινητό από φοιτητή υπό την απειλή μαχαιριού

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πλήγμα για το προφίλ της αστυνομίας, η είδηση που έγινε γνωστή χθες το βράδυ, με την σύλληψη ενός άνδρα της ΕΛ.ΑΣ που ήταν αρχηγός κυκλώματος που διακινούσε κοκαΐνη στα νότια προάστια της Αττικής.

Εκτός από τον συγκεκριμένο συνελήφθησαν ένας γνωστός DJ σε νυχτερινά κέντρα της παραλιακής, μία κοπέλα την οποία χρησιμοποιούσαν ως βαποράκι και ένας επιχειρηματίας.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για τα – κατά περίπτωση – αδικήματα της εγκληματικής οργάνωσης και παραβάσεων της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά, ενώ στη δικογραφία που περιλαμβάνονται ακόμα τέσσερα άτομα για διακίνηση ναρκωτικών και 37 άτομα για προμήθεια ναρκωτικών, τα οποία δεν συνελήφθησαν καθώς δεν συνέτρεχαν οι προϋποθέσεις του αυτοφώρο.

Οι ρόλοι και τα συνθηματικά

Το κουβάρι της συγκεκριμένης υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται τον περασμένο Σεπτέμβριο, όταν και οι αρχές άρχισαν να παρακολουθούν τα μέλη του κυκλώματος. Όπως εντόπισαν ο αστυνομικός έβρισκε τα ναρκωτικά, ο επιχειρηματίας τα αποθήκευε στο κατάστημα που διατηρούσε, ενώ οι άλλοι ήταν επιφορτισμένη με την διακίνησή τους.

Μάλιστα, τα ραντεβού, όπως γίνεται στις συγκεκριμένες περιπτώσεις, κλείνονταν με συνθηματικά. Αντί για κοκαΐνη έλεγαν «κάλτσες», «μπυρίτσες», «σουβλάκια», «μικρό», «κόκα κόλα», «θέμα», ενώ για την ποσότητά της «ώρα», «λεπτό», «οχτάρια», «κομμάτια», «μέτρο», «βιβλία», «συνδρομή», «βράχος», «στικάκι», «παιχνίδι».

Αν η ποιότητα ήταν καλή, το τόνιζαν λέγοντας πως είναι «καλό παιδί», ενώ τα χρήματα τα… βάφτιζαν «παπούτσια».


Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X