ΑΕΚ: Χτίζει τον κορμό της νέας σεζόν και «φορτσάρει» για στόπερ, χαφ και επιθετικό

ENWSI TV: Απόψε στις 22:00 το AEK after με Καζαντζόγλου - Τσίλη και τηλεφωνικές γραμμές!
Photo Credits: INTIME

Στην τελική ευθεία οι επαφές της ΑΕΚ με παίκτες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ… ανεβάζει στροφές και ετοιμάζεται για τρεις μεταγραφικές κινήσεις.

Ο σχεδιασμός «τρέχει» για τη νέα σεζόν και σύμφωνα με την «Ώρα» η ΑΕΚ ετοιμάζεται να μπει στην τελική ευθεία για τρεις μεταγραφικές κινήσεις.

Μάλιστα, όπως όλα δείχνουν, οι προσθήκες αφορούν την θέση του στόπερ, του χαφ και του επιθετικού, κάτι που ήταν προτεραιότητα για τον Ματίας Αλμέιδα.

Η ξεχωριστή υπόθεση του Πινέδα για την ΑΕΚ

Παράλληλα, στην ΑΕΚ δουλεύεται ξεχωριστά η υπόθεση του Ορμπελίν Πινέδα. Ενός παίκτη που θέλει πολύ ο προπονητής και εκείνος θέλει πολύ τον συγκεκριμένο προπονητή.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας, laopinion.com, η Ένωση αποτελεί την πρώτη επιλογή για τον ποδοσφαιριστή, με την Ράγιο Βαγιεκάνο να έπεται.

Το δημοσίευμα για τον Πινέδα: «Το μέλλον του Πινέδα είναι εντελώς αβέβαιο. Ο Μεξικανός μέσος υπέγραψε στη Θέλτα Βίγκο τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους. Σε έξι μήνες, η ισπανική ομάδα εξέφρασε τη λύπη της για την απόκτησή του και θα αναζητούσε δανεισμό σε άλλη ομάδα.

Από το Μεξικό, Τολούκα και Τσίβας ενδιαφέρθηκαν για τον ποδοσφαιριστή αλλά για τον ίδιο προτεραιότητα είναι η παραμονή στην Ευρώπη.

Για τον Πινέδα, πρώτη επιλογή αποτελεί η ΑΕΚ του Ματίας Αλμέιδα. Ο Αργεντίνος τεχνικός θα μπορούσε να κάνει τον Πινέδα να νιώσει ξανά σημαντικός. Ακολουθεί η Ράγιο Βαγιεκάνο, η οποία τις τελευταίες ώρες έχει μπει στην διεκδίκηση του ποδοσφαιριστή».

Σοβαρή ΑΕΚ, κέρδισε άνετα τον Άρη 2-0 | AEK Τalk 14/4/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X