Οι λόγοι που ο Αλμέιδα θέλει τόσο πολύ τον Πινέδα στην ΑΕΚ

ΑΕΚ: Θέλει μεταγραφές που θα αλλάξουν το αγωνιστικό προφίλ της!
Photo Credits: INTIME

Ο Ορμπελίν Πινέδα είναι το ποδοσφαιρικό... παιδί του Αλμέιδα, ωστόσο τι είναι αυτό που συνδέει τους δύο τους

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι λόγοι που ο Ορμπελίν Πινέδα προτιμάει να συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ και όχι σε κάποια από τις ομάδες του Μεξικού που τον πολιορκούν, έχουν πλέον γίνει ξεκάθαροι. Τους ανέφεραν σαφώς ακόμα και τα πιο φρέσκα δημοσιεύματα από το Μεξικό. Ο Πινέδα δεν θέλει να επιστρέψει στην πατρίδα του μόλις λίγους μήνες αφότου πέρασε τον Ατλαντικό. Θέλει να συνεχίσει στην Ευρώπη και θεωρεί πως η καλύτερη επιλογή για να το πετύχει, είναι η ομάδα στην οποία προπονητής είναι ο Ματίας Αλμέιδα.

Επομένως από την πλευρά του Πινέδα τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Αν τώρα το ερώτημα είναι, για ποιόν λόγο ο Αλμέιδα επιμένει τόσο πολύ στον Μεξικανό χαφ, η απάντηση δεν είναι η προφανής. Δηλαδή αυτόν ξέρει καλά, αυτόν εμπιστεύεται. Προφανώς και παίζει και αυτό τον ρόλο του, αλλά δεν είναι ο βασικός λόγος που ο Αργεντινός τεχνικός θέλει τον Πινέδα στην ΑΕΚ. Το πιο σημαντικό είναι αυτό που ο Αλμέιδα θεωρεί πως μπορεί να δώσει ο Μεξικανός στο αγωνιστικό του πλάνο.

Πατήστε εδώ για να δείτε τους λόγους που ο Αλμέιδα θέλει τον Πινέδα στην ΑΕΚ

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X