Η ΑΕΚ δεν «μασάει» από τα τερτίπια του Λιόλιου - Περιμένει την αδειοδότηση της από τον ΕΣΑΚΕ

Αγγελόπουλος για τον θρίαμβο της ΑΕΚ: «Δικαιωμένοι»
Photo Credits: INTIME

Μία ανακοίνωση σχετικά με την απόφαση του ΕΣΑΚΕ εξέδωσε η ΚΑΕ ΑΕΚ, η οποία δεν... μασάει

Λίγες ώρες μετά την θριαμβευτική επικράτηση, ο Λιόλιος και οι υπόλοιποι «κλαμένοι» προσπάθησαν να εγκλωβίσουν την ΑΕΚ.

Πιο συγκεκριμένα, αυτό έγινε για την μη αδειοδότηση των 8 ομάδων, οι οποίοι προσκάλεσαν μία τηλεδιάσκεψη, εκεί όπου η Ενωση συμμετείχε με επιφύλαξη.

Για άλλη μία φορά, εκείνοι προσπάθησαν αν την φέρουν προ τετελεσμένων. Ωστόσο, όπως αποφασίστηκε το βράδυ της Πέμπτης τα πράγματα είναι ξεκάθαρα για την ΑΕΚ και το ελληνικό μπάσκετ.

Η αδειοδότηση, θα κριθεί την ερχόμενη Τρίτη, με τον φάκελο της ΑΕΚ να είναι πλήρης και η «Βασίλισσα» να συμμετέχει κανονικά σε όλες τις διοργανώσεις.

H Διοίκηση της ΑΕK ΒC ανακοινώνει, ότι:

«Ο ΕΣΑΚΕ αποφάσισε χθες, κατά πλειοψηφία (8-4), έπειτα από πολύωρη σύσκεψη την ακύρωση της πρωτοβάθμιας απόφασης της Επιτροπής Αξιολόγησης, έπειτα από σχετική εισήγηση της ΑΕK ΒC.

Εκτάκτως σήμερα κληθήκαμε σε τηλεδιάσκεψη κατόπιν αιτήματος τεσσάρων (4) ΚΑΕ, προκειμένου να καλυφθεί νομικό κενό, αφού με τη χθεσινή απόφαση τέθηκε «εν αμφιβόλω» η αδειοδότηση όλων των ομάδων και η συμμετοχή τους στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Η ΑΕΚ BC συμμετείχε με επιφύλαξη στη σημερινή διαδικασία, στην οποία μεταξύ άλλων αποφασίστηκε, όπως της παραχωρηθεί αδειοδότηση, αφού προβεί η Επιτροπή σε άμεση διόρθωση  της πρωτοβάθμιας απόφασής της ως προς τα κατατεθέντα δικαιολογητικά του πλήρους φακέλου μας».

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)http://ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X