Η ΑΕΚ τους ξεφτίλισε και τώρα ψάχνουν χαπάκια για την πίεση!

Η ΑΕΚ τους ξεφτίλισε και τώρα ψάχνουν χαπάκια για την πίεση!
Photo Credits: INTIME

Ο Σταύρος Καζαντζόγλου για τη νέα τάξη πραγμάτων στο ελληνικό μπάσκετ και το ισοπέδωμα από την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ανήκει σε μια από τις μεγάλες βραδιές της ΑΕΚ και του Μάκη Αγγελόπουλου. Να πω την αλήθεια, είναι από εκείνες τις καταστάσεις που συσπειρώνουν, πορώνουν, δίνουν ακόμα μεγαλύτερη πίστη στη δυναμική αυτού του συλλόγου. Μπορεί αυτήν τη φορά να μην ήταν αγωνιστική νίκη, να μην τους έβαλε η ΑΕΚ στα καλάθια όπως συνέβη αρκετές φορές στο παρελθόν, αλλά τους έδειξε με απόλυτο τρόπο, πως δεν θα κάνουν το παιχνιδάκι τους ανεξέλεγκτοι. Όπως σας έλεγα και πριν από λίγες ημέρες, με την ΑΕΚ δεν παίζει κανένας παραγοντίσκος.

Τις ώρες που ακολούθησαν από τη συντριβή τους το βράδυ της Πέμπτης, υπήρξαν τα σημάδια της πρώτης προσπάθειας αντεπίθεσης. Τι ανέφεραν πως η ΑΕΚ θα τιμωρηθεί επειδή δυσφημεί το άθλημα (μη γελάτε, αλήθεια είναι πως υπάρχουν κάποιοι που δεν γεννήθηκαν χθες, ζουν στην Ελλάδα και το πιστεύουν), τι έβαλαν στο παιχνίδι το BCL και πως η Ελλάδα δεν θα έχει ομάδα επειδή δεν μπορεί να δηλώσει εξαιτίας της ΑΕΚ, τι προκήρυξαν συνεντεύξεις για να τα πουν όλα, τι ζητούν να πάει το θέμα στον εισαγγελέα. Αλήθεια τώρα; Είστε βέβαιοι πως τα θέλετε όλα αυτά;

Για να καταλάβουμε λίγο τι έγινε τις τελευταίες ημέρες, επειδή παρατήρησα και στη ραδιοφωνική εκπομπή, πως ελάχιστοι έχουν καταλάβει απόλυτα το μέγεθος των ζητημάτων. Θα πει κάποιος βέβαια, μα πώς να καταλάβω τι συμβαίνει, όταν σπεκουλάρουν πάνω από το κεφάλι μου και με τρελαίνουν με διάφορες ιστορίες για «φεσώματα», για «συμμαχίες», για το άμοιρο ελληνικό μπάσκετ που τα έχει όλα καλώς καμωμένα και χαλά την εικόνα του η ΑΕΚ και ο Αγγελόπουλος.

Ηθελαν την εξόντωση της ΑΕΚ

Η ομάδα που η ΑΕΚ χαρακτήρισε στα ίσια «εγκληματική οργάνωση» ήταν φανερό εδώ και καιρό ποια στόχευση είχε. Αυτή ήταν η εξόντωση της ΑΕΚ, προκειμένου να ικανοποιήσουν τις φιλοδοξίες και τα συμφέροντα τους. Είναι γνωστό ακόμα και στους μη μπασκετικούς, πως το Περιστέρι καιγόταν για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο μπας και ψήσει τον Σπανούλη. Είναι ξεκάθαρο, πως ο Λιόλιος έχει δικούς του λόγους να βρίσκεται σε μόνιμη ανοιχτή ρήξη με την ΑΕΚ. Και είναι ο Ολυμπιακός, όπου φαίνεται πως δεν ξεπέρασαν ποτέ, ότι η ΑΕΚ τους οδήγησε στο «μέχρι τέλους» και τον υποβιβασμό.

Αυτό το μπλοκ, συν την τσόντα του Κολοσσού, ήθελε να τελειώσει μια και καλή με την ιστορία. Εδώ και καιρό, προσπαθούσαν να δημιουργούν κλίμα και βρήκαν πολλούς πρόθυμους να συμμετάσχουν. Αλλωστε, η ΑΕΚ ακόμα και στις μεγάλες επιτυχίες της, μικρή δυνατότητα διείσδυσης στα ΜΜΕ κατείχε. Ετσι, ο κ. Λιόλιος ήταν εκείνος που επί εβδομάδες φώναζε και περνούσε μήνυμα, ότι δεν ανεχθεί ομάδες με χρέη στην Α1. Ο Πανταζόπουλος του Περιστερίου – ελπίζω να ηρέμησε έπειτα από την ένταση που έβγαλε το βράδυ της Πέμπτης – περνούσε το μήνυμα ότι δεν θα παίζει του χρόνου στην Α1 η ΑΕΚ.

Η αλήθεια για τα ban

Αυτή η ιστορία με τα ban έγινε σίριαλ. Την έμαθαν και την παπαγάλιζαν όλοι. Ξεχνώντας βέβαια, να αναδείξουν μια σημαντική λεπτομέρεια. Για την εξέταση του φακέλου αδειοδότησης με τη διαδικασία που είχαν ορίσει, η ΑΕΚ δεν είχε κανένα πρόβλημα. Βλέπετε, σύμφωνα με τους κανονισμούς κάθε ομάδα πρέπει να παρουσιάσει είτε εξοφλήσεις, είτε διακανονισμούς μόνο για τη σεζόν που τελειώνει. Δηλαδή το νόημα είναι να μην χρωστάει σε παίκτες της χρονιάς που τελείωσε και η ΑΕΚ δεν είχε τέτοιο πρόβλημα, καθώς την φετινή χρονιά και κάποιες δόσεις τις έχει διακανονίσει ή εξοφλήσει.

Δείτε περισσότερα για την δικαίωση της ΑΕΚ.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X