Η δράση συνεχίζεται το καλοκαίρι με πολλά ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα

Η δράση συνεχίζεται το καλοκαίρι με πολλά ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα

Πλήθος στοιχηματικών επιλογών στα καταστήματα ΟΠΑΠ για τους αγώνες σε Νορβηγία, Φινλανδία, Βραζιλία και Αργεντινή

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα έχουν ολοκληρωθεί και θα επιστρέψουν τον Αύγουστο. Πολλές όμως είναι οι διοργανώσεις που συνεχίζονται τον Ιούνιο και τον Ιούλιο.

Ξεχωρίζουν τα πρωταθλήματα στη Νορβηγία, τη Φινλανδία, τη Βραζιλία και την Αργεντινή.

Στα καταστήματα ΟΠΑΠ προσφέρονται πολλές στοιχηματικές επιλογές για τους αγώνες όλων των πρωταθλημάτων που βρίσκονται στη δράση αυτή την εποχή.

Η προωθητική ενέργεια του Πάμε Στοίχημα

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει το Σαββατοκύριακο σε επιλεγμένα παιχνίδια της Νορβηγίας και της Φινλανδίας την προωθητική ενέργεια ΣΚΟΡ 3, για την οποία ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα μπορούν να ποντάρουν στους αγώνες των πρωταθλημάτων Νορβηγίας, Φινλανδίας, Βραζιλίας και Αργεντινής, σε ειδικά στοιχήματα, μεταξύ άλλων, για την πρώτη και την τελευταία ομάδα που θα σκοράρει, το σκορ οποιαδήποτε στιγμή στο παιχνίδι, τα σκορ πολλαπλών επιλογών, το ακριβές σκορ 1ου/2ου ημιχρόνου, τα μονά/ζυγά γκολ, το στοίχημα χωρίς ισοπαλία, τη διαφορά νίκης, το τελικό Αποτέλεσμα & Goal/No Goal, το ημίχρονο με το υψηλότερο σκορ.

Απόψε στο ΣΕΦ ο τρίτος τελικός της Basket League

Στην Basket League ο Ολυμπιακός προηγείται με 2-0 του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ στους τελικούς και με νίκη απόψε (21:00) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας κατακτά τον τίτλο. Σε περίπτωση που επικρατήσει ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ η σειρά θα συνεχιστεί τη Δευτέρα στο ΟΑΚΑ.

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει για τον αγώνα Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ την προωθητική ενέργεια «20 & Κάρφωσες» για την οποία ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Πολλές είναι οι στοιχηματικές επιλογές που έχουν οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα για να ποντάρουν στο ντέρμπι των «αιωνίων» αντιπάλων.

Ανάμεσά τους είναι και αυτές για τη διαφορά πόντων, τα συνολικά εύστοχα τρίποντα, τους Over/Under πόντους παικτών, τα Over/Under τρίποντα παικτών, το πρώτο εύστοχο τρίποντο στον αγώνα, τα συνολικά ριμπάουντ, τον νικητή της πρώτης περιόδου, τον πρώτο σκόρερ, τον νικητή του πρώτου ημιχρόνου, τα συνολικά κλεψίματα.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X