Προγνωστικά στοιχήματος: Τρία επιχειρήματα για έναν Βραζιλιάνικο άσο του 2,40

Προγνωστικά στοιχήματος: Τρία επιχειρήματα για έναν Βραζιλιάνικο άσο του 2,40

Το καλύτερο σημείο της ημέρας για στοίχημα και οι πιο σημαντικές ειδήσεις για να κάνεις παιχνίδι κάθε μεσημέρι με το BetMarket.gr

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μπορεί τα περισσότερα πρωταθλήματα να βρίσκονται σε καλοκαιρινή διακοπή, αλλά οι Λατίνοι παραμένουν πιστοί στο ραντεβού τους και προσφέρουν επιλογές για παιχνίδι!

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα, να δείτε προγνωστικά για στοίχημα από τους tipster μας, την πτώση των αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

Παρακάτω ακολουθούν οι σημαντικότερες ειδήσεις που πρέπει να γνωρίζεις πριν ποντάρεις αλλά και το σημείο της ημέρας.

Οι ειδήσεις της ημέρας

  • Χωρίς τον βασικό της τερματοφύλακα η Μποέμιανς! Στην Πρέμιερ της Ιρλανδίας η Μποέμιανς τίθεται αντιμέτωπη με την Σέλμπουρν, με τους γηπεδούχους να καλούνται να παραταχθούν χωρίς τις υπηρεσίες του βασικού τους γκολκίπερ Τζέιμς Τάλμποτ (τραυματίας).
  • Ντέρμπι στο Δουβλίνο! Σεντ Πάτρικς και Γιου Σι Ντι διασταυρώνουν τα ξίφη τους στην 20η αγωνιστική της Ιρλανδικής Πρέμιερ, με την συγκεκριμένη αναμέτρηση να είναι ντέρμπι με αντιπαλότητα.
  • Οι κακές εκτός έδρας επιδόσεις της Μπρούσκε! Στη δεύτερη κατηγορία της Βραζιλίας η Κρισιούμα υποδέχεται την Μπρούσκε, με τους φιλοξενούμενους να έχουν αρκετά κακές επιδόσεις μακριά από το σπίτι τους, μετρώντας πέντε ήττες σε έξι ματς.
  • Χωρίς τον καλό μεσοεπιθετικό Χάρκιν η Ντέρι! Στην Πρέμιερ της Ιρλανδίας η Ντέρι φιλοξενεί την Ντροχέντα Γιουνάιτεντ, με τους γηπεδούχους να μην έχουν στην διάθεση τους τον καλό μεσοεπιθετικό Χάρκιν (τραυματίας).
  • Game 3 στους τελικούς της Basket League! Στην Basket League δεσπόζει το Game 3 ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό (2-0 η σειρά), με τους Ερυθρόλευκους να απέχουν μόλις μία νίκη από το 13ο πρωτάθλημα τους.

Το σημείο της ημέρας

Η επιλογή της ημέρας προκύπτει από τη δεύτερη κατηγορία της Βραζιλίας και είναι ο άσσος της Κλαμπ Ντε Ρεγκάτας με αντίπαλο την Ιτουάνο σε απόδοση 2,40 στην Stoiximan.gr.

Σε εξαιρετική κατάσταση η Κλαμπ Ντε Ρεγκάτας, έρχεται από τρεις νίκες στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια της, με μοναδική ήττα αυτήν στην αήττητη έδρα της πρωτοπόρου Κρουζέιρο (6-0-0). Από τις ομάδες που έχουν ρόστερ για να κυνηγήσουν την άνοδο, στηριζόμενες αρκετά στην έδρα τους όπου μετράει ένα σερί 3-2-1.

Στην αντίπερα όχθη, η νεοφώτιστη Ιτουάνο μπορεί να έρχεται από την πρώτη εκτός έδρας νίκη της αλλά η γενικότερη εκτός έδρας εικόνα της δεν είναι καθόλου καλή. Κάτι το οποίο αποτυπώνεται και στα πρόσφατα αποτελέσματα της, αφού έχει ηττηθεί στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια μακριά από την έδρα της.

Εκτιμούμε ότι η γηπεδούχος ομάδα εύκολα ή δύσκολα θα καταφέρει να κάμψει την αντίσταση της αντιπάλου της, παίρνοντας τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Το σημείο της ημέρας

18/6 – 03:30 – Κλαμπ Ντε Ρεγκάτας – Ιτουάνο: 1 σε απόδοση 2.40 στην Stoiximan.gr

Η Ανάλυση του ΑΕΚ - Άρη 2-0 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 15/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X