Λουίς Κάμπος: «Αποφασίζουμε άμεσα για Πινέδα»

Πινέδα: Θέλει να φύγει πάση θυσία από τη Θέλτα και να μείνει Ευρώπη - Ο ρόλος της ΑΕΚ και το Μουντιάλ
Photo Credits: INTIME

Η Θέλτα αναμένεται να αποφασίσει άμεσα για το μέλλον του Ορμπελίν Πινέδα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ παραμένει δυνατά στο παιχνίδι για τον Ορμπελίν Πινέδα, ο οποίος βρίσκεται από την πρώτη στιγμή στη λίστα της Ένωσης με εισήγηση του Ματίας Αλμέιδα, με τον οποίο γνωρίζονται πολύ καλά από την εποχή που αμφότεροι βρίσκονταν στην Τσίβας.

Ο 26χρονος Μεξικανός χαφ της Θέλτα εκτός της ΑΕΚ έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον της Ράγιο Βαγεκάνο, αλλά και δύο συλλόγων της χώρας του και συγκεκριμένα των Τσίβας και Τολούκα. Ωστόσο, η επιθυμία του φαίνεται πως είναι να πάρει μεταγραφή σε ομάδα της Ευρώπης που θα έχει χρόνο συμμετοχής ενόψει και του Μουντιάλ, ενώ φέρεται να είναι «ψημένος» για την ΑΕΚ λόγω της παρουσίας του Αλμέιδα.

Η ΑΕΚ βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή επικοινωνίας με τη Θέλτα, αλλά και με τον παίκτη, τον οποίο έχει σύμμαχο λόγω Αλμέιδα.Στην ίδια φάση βρίσκονται και οι άλλες ομάδες που ενδιαφέρονται και μέσα από αυτές τις συζητήσεις θα προκύψει και η τελική απόφαση.

Αυτό επιβεβαίωσε με δηλώσεις του στο Gazzetta ο εξωτερικός σύμβουλος στρατηγικής και υπεύθυνος του αγωνιστικού σχεδιασμού της Θέλτα, Λουίς Κάμπος. Ο 57χρονος Πορτογάλος συνεχίζει να εργάζεται ως εξωτερικός συνεργάτης του κλαμπ της Γαλικίας παρότι έχει συνεργασία και με την Παρί Σεν Ζερμέν σε αντίστοιχο ρόλο και «τρέχει» και το ζήτημα του Πινέδα.

«Ο ποδοσφαιριστής και ο ατζέντης του έχουν ενημερωθεί ότι δεν υπολογίζεται στα πλάνα για την επόμενη σεζόν. Υπάρχουν ενεργές διαπραγματεύσεις με όλες τις ενδιαφερόμενες ομάδες και από την Ευρώπη και από την Αμερική. Η Θέλτα και ο Πινέδα θα πάρουν μια απόφαση στην οποία θα συμφωνούν και οι δύο σύντομα. Συνεπώς το καλύτερο θα ήταν να περιμένουμε», υπογράμμισε ο Κάμπος στο Gazzetta.

Το Gazzetta ρώτησε επίσης τον Πορτογάλο εάν η ΑΕΚ έχει ένα προβάδισμα για τον Πινέδα έναντι των υπόλοιπων ενδιαφερόμενων ομάδων λόγω της παρουσίας του Αλμέιδα, ωστόσο ο Κάμπος αρκέστηκε να δηλώσει: «Αυτό δεν είναι κάτι που μπορώ να πω γιατί δεν βρίσκεται στο πεδίο της δικής μου δουλειάς».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X