Πρώτος ημιτελικός στο γρασίδι για τη φανταστική Σάκκαρη!

Πρώτος ημιτελικός στο γρασίδι για τη φανταστική Σάκκαρη!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εξαιρετική η Μαρία Σάκκαρη, νίκησε στα δύο σετ τη φορμαρισμένη Ντάρια Κασάτκινα και πέρασε στην τετράδα του Βερολίνου (WTA 500).

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια χρειάστηκε μόλις 72 λεπτά για να κάμψει την αντίσταση της 25χρονης Ρωσίδας (Νο.12) με 6-0, 6-3 και να προκριθεί σε ημιτελικό στο γρασίδι για πρώτη φορά στην καριέρα της. Είναι και η πρώτη φορά που νικάει την Κασάτκινα, καθώς μέχρι τώρα είχε τέσσερις ήττες σε ισάριθμες συναντήσεις!

Και το επόμενο εμπόδιο της, πάντως, θα είναι υψηλό, καθώς περιμένει μια εκ των Μπελίντα Μπέντσιτς, Βερόνικα Κουντερμέτοβα.

Μπορεί να μην… τρελαίνεται για το χορτάρι, όμως εμφανίσεις σαν τη σημερινή θα κάνουν τη Μαρία να το αγαπήσει λίγο περισσότερο! Επιθετική… όσο δεν πάει και με μεγάλη ποικιλία στο παιχνίδι της, «στρίμωξε» την αντίπαλό της, που δεν μπόρεσε παρά ελάχιστες φορές να βρει τα χτυπήματά της.

Ακόμα και όταν τα βρήκε σκούρα στο δεύτερο σετ, η Σάκκαρη… πέρασε το τεστ και κατάφερε να κλείσει τον αγώνα, χωρίς ουσιαστικά να απειληθεί από την ημιφιναλίστ του φετινού Roland Garros.

Eίναι χαρακτηριστικό ότι σημείωσε 20 winners παραπάνω από την αντίπαλό της (27-7), ενώ είχε και 16 αβίαστα λάθη (έναντι 11), δέκα από τα οποία ήταν στο πιο κλειστό δεύτερο σετ. Ήταν, πάντως, μια σούπερ εμφάνιση, που σίγουρα της δίνει αυτοπεποίθηση εν όψει Wimbledon (27/6).

Την περσινή σεζόν, άλλωστε, μπήκε στο βρετανικό σλαμ χωρίς κανένα επίσημο ματς στο χορτάρι, καθώς προηγήθηκε η οδυνηρή ήττα της στα ημιτελικά του Roland Garros από την Μπάρμπορα Κρεϊτσίκοβα. Φέτος, τουλάχιστον, θα πάει σαφώς πιο προετοιμασμένη!

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X