Ο Προμηθέας «δήλωσε» προϋπολογισμό 800.000 ευρώ στον ΕΣΑΚΕ - Το Eurocup απαιτεί 2,5 εκατομμύρια!

Ο Προμηθέας «δήλωσε» προϋπολογισμό 800.000 ευρώ στον ΕΣΑΚΕ - Το Eurocup απαιτεί 2,5 εκατομμύρια!
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ έκανε την αρχή κόντρα στον «βόθρο» του ελληνικού μπάσκετ

Ο ασκός του Αιόλου άνοιξε. Η ΑΕΚ έκανε την αρχή, ο Γιαννακόπουλος έπιασε τη μπαγκέτα και ήρθε η ώρα να ξεκινήσει ο χορός. Του Ζαλόγγου θα είναι ή κανένας καρσιλαμάς, θα φανεί στην πορεία. Ωστόσο όταν βάζεις καμικάζι σε όλα τα πόστα, πρέπει να ξέρεις ότι μπορεί να ξυπνήσεις κανένα λιοντάρι που κοιμάται.

Ο Παναθηναϊκός την τελευταία διετία ήταν γατάκι. Η ΑΕΚ έχει κάνει τρομερά λάθη σε οικονομικό επίπεδο, χρωστάει σε κυριολεκτικά αμέτρητους εργαζόμενους, αλλά έχει και έναν κόσμο πίσω της που αν τον πειράξεις θα συσπειρωθεί και κάτι ασήμαντα μεγέθη μπορεί να τα καταπιεί. Κι ο Ολυμπιακός; Τι ρόλο παίζει ο Ολυμπιακός σε όλα αυτά.

*Το Slam Dunk που κατά τους αναγνώστες είναι η πιο αποκαλυπτική στήλη στο ελληνικό μπάσκετ έχει καθήκον να βγάλει άπλυτα στη φόρα και σήμερα ξεκινάει την τριλογία των αποκαλύψεων. Ο μίτος της Αριάδνης θα ξετυλιχθεί και τότε θα καταλάβουν όλοι τι παίζει.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)http://ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X