Ο Λιόλιος ξύνεται στην... γκλίτσα του Εισαγγελέα - Ζητά από την ΑΕΚ τα στοιχεία για όσα κατήγγειλε, ετοιμάζει συνέντευξη Τύπου!

Ο Λιόλιος ξύνεται στην... γκλίτσα του Εισαγγελέα - Ζητά από την ΑΕΚ τα στοιχεία για όσα κατήγγειλε, ετοιμάζει συνέντευξη Τύπου!
Photo Credits: INTIME

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ του Βαγγέλη Λιόλιου δείχνει τον πανικό στον οποίο βρίσκεται

Ο Βαγγέλης Λιόλιος φαίνεται πως θέλει να δώσει συνέχεια στον θιάσο που ξεσκέπασε χθες ο Μάκης Αγγελόπουλος.

Η ΕΟΚ με ανακοίνωσή της, σήμερα, ζητά από την Ένωση τα στοιχεία για όσα κατήγγειλε χθες στον ΕΣΑΚΕ να πάει στον Εισαγγελέα. «Είναι αδιανόητο να παραμείνουν τόσο βαριές σκιές πάνω από το ελληνικό μπάσκετ, χωρίς να υπάρξει έρευνα σε βάθος και να αποδοθούν ευθύνες σε όσους πραγματικά τις έχουν. Η αλήθεια πρέπει να λάμψει», αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΕΟΚ.

Επιπροσθέτως, όπως ανακοίνωσε η Ομοσπονδία  τη Τρίτη 21/6 και ώρα 12.00, ο Βαγγέλης Λιόλιος θα δώσει συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της ΕΟΚ. Τα θέματα που θα αναλυθούν είναι συνολικά οι εξελίξεις στο χώρο του μπάσκετ, με όσα συμβαίνουν στη Basket League με το ζήτημα των αδειοδοτήσεων των ΚΑΕ αλλά και με τις «σκιές» που έχουν δημιουργηθεί από επίσημες ανακοινώσεις και τοποθετήσεις ομάδων και παραγόντων.

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης παρακολουθεί με ιδιαίτερη προσοχή τις τελευταίες ημέρες τις συνεχόμενες ανακοινώσεις της ΚΑΕ ΑΕΚ, οι οποίες περιέχουν πλήθος καταγγελιών για τη Basket League, αλλά και το χώρου του ελληνικού μπάσκετ συνολικά.

Το ΔΣ της ΕΟΚ ως ο θεσμικός φορέας του αθλήματος στη χώρα, στη χθεσινή του συνεδρίαση αποφάσισε ομόφωνα να ζητήσει άμεσα από την ΚΑΕ ΑΕΚ την προσκόμιση όλων των αποδεικτικών στοιχείων όσων καταγγέλλει προκειμένου να τα καταθέσει, όπως ορίζει ο νόμος, στην Εθνική Πλατφόρμα Αθλητικής Ακεραιότητας, (Ε.Π.ΑΘΛ.Α.). Επίσης καταθέτει εντός της ημέρας όλο το φάκελο με τις ανακοινώσεις – καταγγελίες της ΚΑΕ ΑΕΚ καθώς και των αντίστοιχων δημοσιευμάτων στον Εισαγγελέα για την άμεση διερεύνηση των καταγγελιών.

Είναι αδιανόητο να παραμείνουν τόσο βαριές σκιές πάνω από το ελληνικό μπάσκετ, χωρίς να υπάρξει έρευνα σε βάθος και να αποδοθούν ευθύνες σε όσους πραγματικά τις έχουν. Η αλήθεια πρέπει να λάμψει.

Με αφορμή τα παραπάνω, αλλά και τις εξελίξεις στη Basket League τη Τρίτη 21/6 και ώρα 12.00, ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης Βαγγέλης Λιόλιος θα δώσει συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της ΕΟΚ.

Τα θέματα που θα αναλυθούν είναι συνολικά οι εξελίξεις στο χώρο του μπάσκετ, με όσα συμβαίνουν στη Basket League με το ζήτημα των αδειοδοτήσεων των ΚΑΕ αλλά και με τις «σκιές» που έχουν δημιουργηθεί από επίσημες ανακοινώσεις και τοποθετήσεις ομάδων και παραγόντων.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X