Ο ΑΠΟΕΛ πάει για δίδυμο Κρέσπο - Βαρέλα!

Ο ΑΠΟΕΛ πάει για δίδυμο Κρέσπο - Βαρέλα!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο ΑΠΟΕΛ έχει προχωρήσει σε διερευνητικές επαφές με τον μέχρι πρότινος κεντρικό αμυντικό του ΠΑΟΚ, προκειμένου να διαφανεί κατά πόσον υπάρχει πρόσφορο έδαφος, όπως αναφέρει κυπριακή ιστοσελίδα. Θυμίζουμε πως ήδη στο νησί της Αφροδίτης και στην ίδια ομάδα έχει «κλείσει» ο Χοσέ Κρέσπο και έτσι οι ιθύνοντες του ΑΠΟΕΛ σκέφτονται την περίπτωση του Βαρέλα, καθώς οι δυο τους έχουν συνθέσει ένα δυνατό αμυντικό δίδυμο στον ΠΑΟΚ.

Μεταξύ άλλων το δημοσίευμα αναφέρει:

«Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες της εφημερίδας μας, στους γαλαζοκίτρινους προτάθηκε και εξετάζουν με κάθε προσοχή την επιλογή του Φερνάντο Βαρέλα! Ο θηριώδης κεντρικός αμυντικός από το Κάπο Βέρντε που μαζί τον Κρέσπο αποτέλεσαν για μία γεμάτη πενταετία το μόνιμο κεντρικό αμυντικό του ΠΑΟΚ και πρόκειται για τους ποδοσφαιριστές με τα περισσότερα τρόπαια στην ιστορία της ομάδας, έμεινε ελεύθερος και αναζητεί τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Δίπλα από το όνομα του Βαρέλα, μπήκε η ένδειξη της θετικής αξιολόγησης από τεχνικό επιτελείο του ΑΠΟΕΛ και μάλιστα, έγιναν διερευνητικές επαφές προκειμένου να διαφανεί κατά πόσον υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να μετακομίσει στο προπονητικό κέντρο «Αρχάγγελος». Εκεί, όπου θα τον περιμένει ο τέως συμπαίκτης και φιλαράκι του Κρέσπο ώστε να συνθέσουν αμφότεροι ένα απροσπέλαστο τοίχος μπροστά από την εστία του ΑΠΟΕΛ.

Λόγω ηλικίας και όχι ικανοτήτων, ο Βαρέλα γνωρίζει πως δεν πρόκειται να βρει το συμβόλαιο που διατηρούσε στον ΠΑΟΚ. Η συνεργασία που υπέγραψε τον Μάιο του 2019 – που του αποφέρει περισσότερα από 1 εκατομμύριο ευρώ το χρόνο- τον κατέτασσε στους πλέον υψηλά αμειβόμενους του ρόστερ του Δικεφάλου.

Οι οικονομικές απαιτήσεις που αξιώνει ο παίκτης, έπεσαν αισθητά. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, κυμαίνονται κοντά σε αυτές που Κρέσπο. Το θέμα ωστόσο είναι πως έσβησε 34 κεράκια στην τούρτα των γενεθλίων. Στον ΑΠΟΕΛ, προφανώς δίνουν προτεραιότητα για την προσθήκη στη συγκεκριμένη θέση ενός νεαρότερου παίκτη. Ωστόσο, ζυγίζουν τα δεδομένα και θα δράσουν σύντομα».

ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)http://ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X