Η ΑΕΚ έκανε επίσημη πρόταση για Πινέδα!

Η ΑΕΚ έκανε επίσημη πρόταση για Πινέδα!
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ θέλει τον Πινέδα και το δείχνει με κάθε τρόπο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αποφασισμένη να κάνει την πρώτη της, δυνατή μεταγραφή για αυτό το καλοκαίρι είναι η ΑΕΚ καθώς κατέθεσε επίσημη πρόταση στη Θέλτα για τον δανεισμό του Ορμπελίν Πινέδα.

O Μεξικανός μέσος αποτελεί τον βασικό στόχο της Ένωσης για την ενίσχυση του κέντρου της, με τον Ματίας Αλμέιδα να έχει αναλάβει ο ίδιος να πείσει τον παίκτη, τον οποίο γνωρίζει από τη συνύπαρξή τους στην Τσίβας.

Πλέον η Ένωση επισημοποίησε και το ενδιαφέρον της προς τη Θέλτα σύμφωνα με την «Ώρα των σπορ», καταθέτοντας προταση δανεισμού του 26χρονου άσου. Στην ΑΕΚ έχουν πάρει το «πράσινο φως» του ποδοσφαιριστή και περιμένουν πλέον την απάντηση της ισπανικής ομάδας για να προχωρήσει το deal με τον διεθνή άσο.

Όπως ανέφερε χθες ένας εκ των κορυφαίων Μεξικανών δημοσιογράφων, Νταβίδ Μεδράνο, ο Πινέδα έχει αποφασίσει να παραμείνει στην Ευρώπη για τουλάχιστον άλλους έξι μήνες και γι’ αυτό έχει ενημερώσει τον ατζέντη του να απορρίψει τις προτάσεις των Τσίβας και Τολούκα που εξέτασαν την πιθανότητα να τον πείσουν για επιστροφή στο Μεξικό. Η Τσίβας μάλιστα έδινε στον παίκτη ένα πάρα πολύ υψηλό συμβόλαιο, όμως ο ίδιος θέλει Ευρώπη ενόψει Μουντιάλ.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X